تاریخ انتشار : سه‌شنبه 3 بهمن 1402 - 12:55
کد خبر : 94361

استاندار جدید آذربایجان‌شرقی:

از مدیران صفی و ستادی حمایت می‌کنم

از مدیران صفی و ستادی حمایت می‌کنم

استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر لزوم هم‌افزایی برای پیشبرد طرح‌ها و برنامه‌های کاری در استان گفت: نظام مدیریتی استان باید با سرعت کارهایش را پیش ببرد و کارها نباید ذره‌ای عقب بیفتد و باید از مدیران صفی و ستادی بهترین حمایت را برای انجام هر چه‌بهتر برنامه‌های پیشروی استان انجام دهیم.

به گزارش پیک هشترود به نقل از خبرگزاری فارس از تبریز، مالک رحمتی  صبح امروز در بدو ورود به فرودگاه تبریز در جمع تعدادی از مدیران استانداری اظهار کرد: تلاش مضاعف برای انجام امور به‌ویژه با درنظرگرفتن اینکه در آستانه انتخابات قرار داریم، اهمیت دوچندان دارد.

 وی اضافه کرد: همه باید توجه کنیم که برگزاری انتخاباتی پرشور، امن، رقابتی و سالم، نقطه عطف فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب بوده است.

استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: بزرگ‌ترین آزمون پیشروی استانداری برگزاری انتخابات پرشور و رقابتی است و در نشست دیروز با مجمع نمایندگان استان نیز برگزاری انتخابات یکی از دغدغه‌های اصلی بود و ما امین مردم در انتخابات هستیم.

وی با بیان اینکه کارهای استان را از همین لحظه با جدیت دنبال می‌کنیم، اضافه کرد: آقای خرم واقعا در این استان زحمت کشیده اند و تلاش شبانه روزی داشته اند.

رحمتی ادامه داد: در این برهه وظیفه ماست که با اتحاد و انسجام و مدیریت دقیق انتخابات را باشکوه برگزار کنیم به‌خصوص که این انتخابات در گام دوم انقلاب جایگاه ویژه‌ای دارد.

وی تأکید کرد: باید از مدیران صفی و ستادی بهترین حمایت را برای انجام هر چه‌بهتر برنامه‌های پیشروی استان انجام دهیم.

پایان پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.