تاریخ انتشار : دوشنبه 8 بهمن 1403 - 10:23
کد خبر : 95896

شهروند خبرنگار/ وضعیت نامناسب آمبولانس بیمارستان هشترود

شهروند خبرنگار/ وضعیت نامناسب آمبولانس بیمارستان هشترود

شهروند خبرنگار پیک هشترو از وضعیت نامناسب آمبولانس بیمارستان هشترود گلایه کرده است.

به گزارش گروه شهروند خبرنگاران پیک هشترود؛ سلام آقای اسماعیل نژاد ضمن عرض خسته نباشید خدمت شما و دوستان میخواستم مشکلی درمیان بگذارم امیدوارم شما هم به گوش مسئولین برسانید تا این مشکل هر چه زودتر برطرف بشود.

✅ وضعیت نامناسب آمبولانس بیمارستان هشترود

🔰ما چند روز پیش دچار سانحه تصادف شدیم که بدلیل عدم امکانات در بیمارستان هشترود مجبور به اعزام مصدوم به تبریز شدند ولی وضعیت آمبولانس به گونه ای بود که حتی امکانات اولیه رو هم نداشت درب عقب حین حرکت وضعیت خوبی نداشت ، اعزام مصدوم با وضعیت خطرناک با اون امبولانس واقعا خجالت آوره، نمی‌دونم مردم شهرستان و روستاهای ما چه گناهی کردن!!!

ببینید چطوری درب عقب آمبولانس و تا تبریز بستیم؟!!!

💢 پ.ن: #پیک_هشترود مطلب فوق را تایید و یا رد نمی کند و صرفا پیام کاربر را منتشر کرده و آماده انتشار پاسخ مسئولین مربوطه است.

✔️ انتشار این نوع پیام ها با این انگیزه هست که تلنگری برای مسئولان ارشد شهرستان باشد تا از لابی های سیاسی خود برای جذب امکانات برای مردم شریف هشترود و چاراویماق استفاده کنند و نه برای جایابی برای نزدیکان و افرادشان !!

 

 

انتهای پیام/م.ا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.