گزارش تصویری/ دیدار فرهنگیان هشترود با امام جمعه شهرستان بمناسبت روز معلم

بمناسبت گرامیداشت هفته معلم؛ دیدار مسئولین آموزش و پرورش و جمعی از فرهنگیان شهرستان هشترود با حجت الاسلام و المسلمین جعفریان امام جمعه شهرستان هشترود برگزار شد.
به گزارش خبرنگار پیک هشترود، ظهر امروز بمناسبت هفته معلم گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری، جعفر بصیری مدیر آموزش و پرورش هشترود بهمراه جمعی از نیروهای ستادی و فرهنگیان این شهرستان،با حجتالاسلام والمسلمین جعفریان امام جمعه شهرستان هشترود دیدار و گفتگو کردند.
در پایان این مراسم از سرکار خانم فاطمه نادری از مقطع ابتدایی ، سرکار خانم زهرا کلانتری از مقطع متوسطه اول و سرکار خانم لیلا حسین پور فرد از مقطع متوسطه دوم که با شرکت در طرح شناسایی معلمان نمونه(جلوه های ویژه معلمی) بعنوان معلم نمونه منطقه ای انتخاب شده بودند توسط امام جمعه و مدیر آموزش و پرورش هشترود تجلیل بعمل آمد.
گزارش از امیر عبدیلی
انتهای پیام/م.ا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0