تاریخ انتشار : شنبه 9 اردیبهشت 1402 - 11:20
کد خبر : 90246

معاون امور عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی تاکید کرد؛

لزوم تسریع در اجرای طرح آزادراه مراغه – هشترود/ اجرای پل جغول به کندی پیش می رود

لزوم تسریع در اجرای طرح آزادراه مراغه – هشترود/ اجرای پل جغول به کندی پیش می رود

معاون امور عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی خواستار سرعت بخشیدن به اجرای طرح آزادراه مراغه – هشترود شد.

به گزارش پیک هشترود به نقل از فارس، جبارعلی ذاکری صبح امروز در بازدید از اجرای طرح آزادراه مراغه – هشترود اظهار کرد: تلاش می‌شود بخشی از این مسیر نیمه اول امسال برای عبور خودروها به بهره‌برداری برسد.

وی افزود: پیشرفت کلی طرح خوب است ولی در بخشی از مسیر از نظر اجرای ابنیه‌ها از جمله پل جغول اجرا کند است.

ذاکری گفت: برای امسال از محل ماده ۵۶  اعتبار خوبی برای این طرح تخصیص یافته است.

به گفته معاون امور عمرانی استاندار، تذکرات لازم برای سرعت بخشیدن اجرای این طرح به پیمانکار و مشاوران طرح برای سرعت بخشیدن به اجرای طرح داده شد.

وی تصریح کرد: برای حل مشکل نقاط حادثه‌خیز جاده فعلی مراغه – هشترود پنج طرح شامل احداث پل و زیرگذر در حال اجرا است.

ذاکری در بازدید از طرح‌های عمران شهری مراغه نیز متذکر شد: شهرداری برای توسعه طرح‌های گردشگری، ترافیک و بهسازی آسفالت معابر در مراغه طرح‌های خوبی اجرا می کند.

وی در بازدید از طرح‌های مسکن ملی خاطرنشان کرد: در قالب طرح‌های مسکن ملی ساخت ۹۰۰ واحد در مراغه آغاز شده است.

اختصاص ۱۴۰۰ میلیارد تومان برای مراغه – هشترود

فرماندار شهرستان ویژه مراغه گفت: امسال برای آزادراه مراغه – هشترود یک‌هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان اختصاص یافته است.

داوود اسدیان یادآور شد: روند اجرای طرح در نزدیکی پل جغول رضایت بخش نیست و کند پیش می‌رود.

وی افزود: تلاش می‌شود ۳۵ کیلومتر از این مسیر امسال زیر بار ترافیک برود.

گزارش فارس حاکی است، آزادراه مراغه – هشترود به طول ۹۲ کیلومتر در حال اجرا است و قطعه ۲ این طرح ۸۰ درصد و قطعه ۳ نیز ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

پایان پیام/س

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.