تاریخ انتشار : پنجشنبه 1 اردیبهشت 1401 - 10:43
کد خبر : 85546

فرماندار چاراویماق:

چاراویماق می‌تواند سرعین دوم باشد

چاراویماق می‌تواند سرعین دوم باشد

دکتر یاسین توکلی گفت: شهرستان چاراویماق با وسعت ۳ هزار و ۲۰۸کیلومتر مربع مساحت، جزو ۴ شهرستان وسیع استان است که از قطب های معدنی و کشاورزی و گردشگری محسوب میشود به طوری که می تواند سرعین دوم در حوزه گردشگری باشد

به گزارش خبرنگار پیک هشترود، توکلی فرماندار شهرستان چاراویماق در جلسه بررسی مسائل ومشکلات این شهرستان در حوزه ارتباطات وفناوری اطلاعات که با حضور معاون اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات و اعضای شورای ict استان در محل فرمانداری چاراویماق برگزار شد به اهم مشکلات در این حوزه ها اشاره کرده و گفت: شهرستان چاراویماق با وسعت ۳ هزار و ۲۰۸ کیلومتر مربع مساحت، جزو ۴ شهرستان وسیع استان است که از قطب های معدنی و کشاورزی و گردشگری محسوب میشود به طوری که می تواند سرعین دوم در حوزه گردشگری باشد اما با وجود این پتانسیلهای موجود جزو کم برخوردار ترین شهرستاها ی استان خصوصا در حوزه ارتباطات می باشد.

وی با اشاره به پوشش اینترنتی ضعیف در این شهرستان افزود: متاسفانه بزرگترین روستاهای این شهرستان از پوشش اینترنتی وتلفن همراه محروم هستند و تنها در صد پوشش اینترنتی در این شهرستان ۳۰ در صد می باشد که این پوشش در شان این شهرستان نیست و باید نگاهمان نگاه محرومیت زدایی باشد وبه مناطق محروم امکانات فراهم شود.

 

انتهای پیام/م.ا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.