تاریخ انتشار : یکشنبه 28 دی 1393 - 15:25
کد خبر : 8501

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی خبر داد

انتخاب بهترین شعر در تجدید بیعت مردم آذربایجان با مقام عظمای ولایت

انتخاب بهترین شعر در تجدید بیعت مردم آذربایجان با مقام عظمای ولایت

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی از شعرا دعوت کرد تا سروده‌های خود را با موضوع دیدار مردم آذربایجان در سالروز قیام ۲۹ بهمن تبریز با مقام عظمای ولایت به این اداره‌ کل ارسال کنند.

به گزارش پیک هشترود به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی، علی‌اکبر صفی‌پور اظهار داشت: در سالروز حماسه ۲۹ بهمن سال ۵۶ تبریز، کاروانی چند هزار نفری از مردم آذربایجان‌شرقی برای دیدار و تجدید بیعت با رهبر معظم انقلاب به تهران می‌روند و بیعت خود را با ولایت فقیه اعلام می‌کنند.

وی افزود: کاروان‌هایی که برای دیدار رهبری اعزام می‌شوند پیام انقلاب و امام را انتقال می‌دهند و این سفر تجدید میثاق با آرمان‌های انقلاب و مقام معظم رهبری است.

صفی‌پور با اشاره به اینکه ولایت‌پذیری مهمترین شاخصه مردم آذربایجان‌ است، اظهار داشت: دیدار مردم آذربایجان در سالروز قیام ۲۹ بهمن با مقام معظم رهبری می‌تواند زمینه مناسبی را برای معرفی ابعاد مختلف این قیام عظیم و همچنین ولایت‌پذیری مردم مسلمان ایران و آذربایجان فراهم کرده و با پرداخت هنری و ادبی به این مسئله جایگاه ویژه ولایت را بیش از پیش در اذهان عمومی متبلور سازد.

براساس این گزارش علاقمندان می‌توانند آثار خود را با محوریت محتوای مناسب ( ابیات ترکی و فارسی و سادگی و روانی برای همخوانی ) تا هفتم بهمن ماه جاری به دبیرخانه‌ستاد دیدار واقع در تبریز، خیابان امام خمینی (ره)، نرسیده به آبرسان،‌خانه‌ی فرهنگ تبریز، معاونت  فرهنگی اداره‌ی کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسال کنند.

به آثار برگزیده از سوی اداره‌ کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی هدایای نفیسی تعلق خواهد گرفت.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.