جناب آقای بهشتی نیا باسلام ازشما به عنوان اعضا هیات مدیره تعاونی مسکن فرهنگیان خواهشمندیم نسبت به واگذاری زمینهای فاز۲اقدامی صورت دهید تا مابرای خود سر پناهی بسازیم
مدیر آموزش و پرورش هشترود:
بیش از ۱ میلیارد ریال کمکهای مردمی به آموزش و پرورش هشترود صورت گرفته است

مدیر آموزش و پرورش هشترود گفت: در طول سال جاری بیش از ۱ میلیارد ریال کمکهای مردمی به آموزش و پرورش هشترود صورت گرفته است.
سلیمان بهشتی نیا مدیر آموزش و پرورش شهرستان هشترود در گفتگو با خبرنگار پیک هشترود، با تبریک هفته شوراهای آموزش و پرورش، شورا ها را پلی ارتباطی میان آموزش و پرورش و خانواده ها توصیف کرد و گفت: با شرکت در شورا ها و در واقع در امر مهم تعلیم و تربیت فرزندانمان مشارکت داشته و خواهیم توانست با حضوری مستمر در حل مشکلات فرا روی آموزش و پرورش و در نهایت فرزندانمان قدمی بر داریم.
وی اظهار کرد: از کمک های مستمر مسئولان و مردم نسبت به آموزش و پرورش تشکر می کنیم و خواهان کمک روز افزون مردم در این حوزه هستیم.
بهشتی نیا کمک های مردمی امسال به آموزش و پرورش را ۱۰۵ میلیون تومان اعلام کرد و تصریح کرد: غیر از این مبلغ اهالی خوب و خیر منطقه کمک های غیر نقدی بسیاری را نیز در طول سالتحصیلی جدید در اختیار آموزش و پرورش و مدارس گذاشته اند که جای تقدیر و تشکر از مردم فهیم و آگاه منطقه را دارد.
مدبر آموزش و پرورش همچنین با اشاره به مشکلات حاد شهرک فرهنگیان خواستار توجه بیش از پیش مسئولان به این شهرک شد.
وی تاکید کرد: با گذشت چنذین سال از احداث این شهرک هنوز هم بعضی مشکلات اولیه شهرک حل نشده و همت و همکاری بلند مسئولین شهرستانی و استانی را می طلبد که امید است مسئولان همت مضاعف نموده تا این مشکلات حل شود.
پایان پیام/م.ا
برچسب ها :آموزش و پرورش هشترود ، پیک هشترود ، سایت خبری هشترود ، شوراهای آموزش و پرورش ، کمکهای مردمی ، هشترود
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1