مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی تاکید کرد:
ضرورت توجه به اصول روانشناسی و فرهنگ اسلامی در دوره پیش دبستانی
مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی گفت: در آموزش های دوره پیش دبستانی باید اصول روانشناسی و فرهنگ اسلامی مدنظر قرار گیرد.
به گزارش پیک هشترود به نقل از ایسنا، جعفر پاشایی در همایش دوره پیش دبستانی در تبیین اهمیت و جایگاه آموزش پیش دبستانی در حوزه تعلیم و تربیت در عصر حاضر گفت : تربیت از همان ابتدا حتی زمانی که کودک به دنیا نیامده است شروع می شود منابع آموزشی و دینی ما بر تربیت عملی تاکید دارد چرا که برد عملی تربیت بسیار نافذتر از آموزش های زبانی است.
وی ادامه داد: تربیت باید ضمن درک نیازهای فطری، مقتضیات محیط و همچنین ابزارهای امروزی با این کودک برخورد کنیم نه با ابزارهای گذشته که مغایر نیاز امروزند در این راستا نباید سلایق و علایق شخصی را دخیل کنیم.
پاشایی با بیان اینکه تربیت عنصری برای تعالی و تکوین شخصیت و ذات بالقوه انسان است افزود : این مقوله برای کودکان قواعد اصولی دارد و هر کس نباید به این حوزه وارد شود چرا که خروجی تعلیم و تربیت بر جوامع بشری تاثیر مستقیم و قابل توجهی داشته و می بایست تربیت و پرورش چنین انسان هایی با فطرت پاک مورد توجه مسئولین و واقع شود و شکی نیست که کاری سنگین و پیچیده است و پس باید به اندازه برد و اهمیت این مهم برنامه ریزی کنیم.
مدیر کل آموزش و پرورش استان آذربایجانشرقی در بخش پایانی سخنانش ضمن تأکید بر توجه جدی به نیازهای کودک از جمله محبت و پرسیدن مکرر ، گفت : رتبه اول کشور در حوزه جذب پیش دبستانی متعلق به آذربایجان شرقی است و باید در استان نهایت انعطاف در کیفیت بخشی، روش ها و برنامه ها را نیز لحاظ کنیم و آموزش های این بخش را از انباشت محفوظات و کارهای تکراری روزمره خارج کرده و به فراخور استعدادها و زمان، مدنظر قرار دهیم.
برچسب ها :آموزش و پرورش استان ، پیک هشترود ، جعفرپاشائی ، مربیان پیش دبستانی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0