حمایت های بنیاد مستضعفان برای تقویت شبکه آبرسانی شهرستان چاراویماق در سال ۱۴۰۰

بنیاد مستضعفان در راستای تقویت و و بهبود شبکه آبرسانی شهرستان چاراویماق یک دستگاه تانکر آبرسانی با امکانات کامل ، ۲۷ دستگاه پمپ الکتروموتور ، ۲۰ کیلومتر لوله پلی اتیلن فشار قوی جمعاً به ارزش ۲۵ میلیارد ریال تحویل مدیریت آبفا شهرستان نمود.
به گزارش پیک هشترود، مسئول نهاد آبادانی و پیشرفت شهرستان چاراویماق با اعلام این خبر افزود: با توجه به مشکلات زیرساختی در حوزه آبرسانی و تناسب احساس نیاز در سال جاری با تحویل ۲۷ دستگاه پمپ الکتروموتور کل نیاز شهرستان برای چند سال تامین گردید و با خرید و تحویل ۲۰ کیلومتر لوله پلی اتیلن فشار قوی دستگاه تانکر آبرسانی مجهز به اداره آب و فاضلاب بخشی از مشکلات موجود در این بخش مرتفع گردید.
آیت شاهی ابراز امیدواری کرد: با سرمایه گذاری شرکت آب و فاضلاب استان و استفاده بهینه از این امکانات تهیه شده در میان مدت مشکل آب شرب سالم قره آغاج و روستاهای شهرستان به صورت دائمی مرتفع گردد.
انتهای پیام/م.ا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0