تاریخ انتشار : شنبه 19 مهر 1393 - 19:56
کد خبر : 807

علاقه مدیر فیس بوک به کشف حجاب ایرانی ها

علاقه مدیر فیس بوک به کشف حجاب ایرانی ها

شریل سندبرگ مدیر امور اجرایی فیس بوک صفحه آزادی‌های یواشکی در فیس بوک را صفحه محبوب فعلی خود در شبکه‌های اجتماعی دانست.

به گزارش پیک هشترود به نقل از فارس، این صفحه توسط مسیح علی نژاد روزنامه‌نگار فراری و همکار رسانه‌های ضد انقلاب راه‌اندازی شده و در آن از زنان و دختران ایرانی می‌خواهد با برداشتن روسری و تهیه عکس‌های هنجارشکنانه از خود به نبرد ارزش‌های اسلامی بروند.

خانم سندبرگ که سه‌شنبه هفته قبل در کنفرانس قدرتمندترین زنان که از سوی مجله فورچون ترتیب داده شده بود، سخن می‌گفت مشاهده این صفحه در فیس بوک را یکی از بخش‌های محبوب شغل خود دانست.

وی در این مورد گفت: این چیزی است که محرک من است و مطمئنم که این مساله در مورد بسیاری از زنان شگفت‌انگیز این اتاق هم صدق می‌کند. شما می‌خواهید تفاوت ایجاد کنید. این بدان معناست که کاری کنید که فرد دیگری زندگی بهتری داشته باشد. آنچه که من را عاشق فیس بوک می‌کند این است که ما به مردم مجالی برای رساندن صدایشان می‌دهیم.

خانم سندبرگ سپس با هیجان از صفحه آزادی‌های یواشکی به عنوان صفحه محبوب خود در اینترنت نام برد و با استفاده از یک مترجم بخشی از نوشته‌های این سایت را در مورد تمایل یک زن ایرانی به کشف حجاب را قرائت کرد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مینا پنجشنبه , 29 آبان 1393 - 13:16

واقعا