تاریخ انتشار : چهارشنبه 17 دی 1393 - 13:05
کد خبر : 8009

رهبر انقلاب: اگر شرط برداشتن تحریم را چیزی عنوان کنند که غیرتتان اجازه ندهد، چه می‌کنید

رهبر انقلاب: اگر شرط برداشتن تحریم را چیزی عنوان کنند که غیرتتان اجازه ندهد، چه می‌کنید

رهبر معظم انقلاب در دیدار با هزاران نفر از علما، فضلا، روحانیون و قشرهای مختلف مردم قم فرمودند : جبهه مقابل نظام اسلامی سعی میکند چهره خاندان خبیث و منحوس پهلوی را بزک کند. ۹دی یک حرکت مجاهدت‌آمیز بود و دشمن میخواهد فراموش شود.

به گزارش پیک هشترود به نقل از فرهنگ نیوز، در آستانه سالروز قیام ۱۹ دی سال ۱۳۵۶، هزاران نفر از علما، فضلا، روحانیون و قشرهای مختلف مردم قم با حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.
رهبر معظم  انقلاب در این دیدار فرمودند : جبهه مقابل نظام اسلامی سعی میکند چهره خاندان خبیث و منحوس پهلوی را بزک کند. میخواستند حرکت اسلامی را با ایجاد فتنه منحرف کنند. نتوانستند نسل دوم وسوم را از انقلاب روگردان کنند. ۹ دی راهمین جوانان بوجودآورد.
حضرت آیت الله خامنه ای افزود : انگیزه‌های خباثت آلود میخواهند مقاطع اثرگذار و مهم انقلاب راتحریف کنند یا از یادها ببرند.  ۹دی یک حرکت مجاهدت‌آمیز بود و دشمن میخواهد فراموش شود.
رهبرانقلاب دردیدار مردم قم:امروز دشمنان با تحریم برای کشور مشکل درست کرده اند.حالا اگر شرط برداشتن تحریم را چیزی عنوان کنند که غیرتتان اجازه ندهد چه میکنید. یقینا هیچ مسئولی در کشور این را قبول نمیکند. پس باید کاری کنید که کشور در مقابل تحریم مصونیت داشته باشد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.