مدیر جهادکشاورزی هشترود خبر داد؛
پیشبینی برداشت چهار تن گوجیبری در هشترود

مجید احمدی با اشاره به رواج کاشت «گوجی بری» به عنوان میوهای با کاربری دارویی در این شهرستان، پیشبینی کرد که امسال چهار تن از این محصول از باغات برداشت شود.
مجید احمدی مدیرجهادکشاورزی هشترود در گفتگو با خبرنگار پیک هشترود افزود : درخت گوجی بری ۲ سال پیش برای اولین بار در آذربایجان شرقی به صورت گلخانه ای و پایلوت در هشترود کاشته شد و فروردین امسال به شکل باغ و در محوطه باز کاشته شد و محصول خوبی نسبت به سایر درختچه های موجود درکشور دارد.
وی گفت: گوجی بری، بومی آسیا بوده و در کشور ما نیز خاستگاه اصلی این گیاه برخی مناطق شمالی می باشد.
مدیر جهاد کشاورزی هشترود گفت: این گیاه در سال ۹۷ برای اولین بار در هشتروو با همکاری یک شرکت ترکیه ای به تعداد ۶ هزار اصله نهال در روستای «ارقنه» آورده شد و پس از سپری شدن دوره قرنطینه در گلخانه شخصی خود تعداد ۴ هزار اصله بارور آن به مساحت ۱.۵ هکتار کشت شد.
وی با بیان اینکه این گیاه جزء گیاهان دارویی محسوب می شود، افزود : خواص این گیاه شامل تقویت سیستم ایمنی بدن , لاغری و کاهش وزن , کاهش قند خون , کاهش چربی خون , درمان کبد و سلامت قلب است.
احمدی گفت: این گیاه در همان ابتدای کشت شروع به گلدهی نموده و بطور میانگین هر درخت یک کیلو میوه می دهد و اوج باردهی بعد از سال چهارم است که بیش از ۲۰ کیلو میوه می توان از هر درخت برداشت کرد.
وی گفت: میوه آن بصورت تازه خوری و خشکبار مصرف می شود.
احمدی افزود: گلدهی از گوجی بری از بهار شروع و تا آخر فصل ادامه دارد و چندین نوبت برداشت شده و فاصله برداست ۱۵ روز تا یکماه است.
انتهای پیام/م.ا
برچسب ها :جهادکشاورزی هشترود ، گوجی بری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0