تاریخ انتشار : یکشنبه 30 شهریور 1399 - 16:13
کد خبر : 78723

فرمانده سپاه ناحیه هشترود خبر داد؛

پیش بینی ۴۰ برنامه شهرستانی و ۱۵۰ برنامه حوزه ای و پایگاه محور برای گرامیداشت هفته دفاع مقدس

پیش بینی ۴۰ برنامه شهرستانی و ۱۵۰ برنامه حوزه ای و پایگاه محور برای گرامیداشت هفته دفاع مقدس

سرهنگ شاهمحمدپور گفت: در طول هفته دفاع مقدس ۴۰ برنامه شهرستانی و ۱۵۰ برنامه حوزه ای و پایگاه محور اجرا خواهد شد.

به گزارش خبرنگار پیک هشترود، سرهنگ امیر شاهمحمدپور فرمانده سپاه ناحیه هشترود در نشست خبری با خبرنگاران به مناسب تشریح برنامه های هفته دفاع مقدس گفت: در طول هفته دفاع مقدس ۴۰ برنامه شهرستانی و ۱۵۰ برنامه حوزه و پایگاه محور اجرا خواهد شد.

وی افزود:دوران هشت ساله دفاع ملت سلحشور ایران در حفظ و اعتلای نظام مقدس اسلامی و حراست از مرزهای عزت و شرف، همچون نگینی تابناک تا همیشه زمان بر تارک تاریخ حماسه و ایثار و پایداری آزادگان جهان خواهد درخشید.
وی خاطر نشان کرد:بی شک این دفاع جانانه ملت در برابر تجاوز وحشیانه دشمن، منشاء غرور ملی پایان ناپذیری برای مردم سلحشور ایران شد و باعث شد توطئه مشترک دشمنان برای به زانو درآوردن ملت بزرگ ایران به فرصتی برای اثبات توانمندی‌های انقلاب و کشور تبدیل شود.
سرهنگ شاه محمد پور متذکر شد:فرارسیدن هفته دفاع مقدس که نمایانگر هشت سال ایثار و فداکاری و از جان گذشتگی مردمان این آب خاک می باشد را به محضر فرماندهی معظم کل قوا، کلیه پیشکسوتان عرصه ایثار و شهادت، جانبازان سرافراز، رزمندگان، بسیجیان، خانواده معظم شهدا و ایثارگران و مردم شریف هشترود و نظرکهریزی تبریک و تهنیت عرض می نمایم.
شاه محمدپور در آخر به به برنامه هایی که قرار است در طول هفته گرامیداشت دفاع مقدس نیز اشاره کرد وگفت:رژه موتوری،افتتاحیه نمایشگاه دفاع مقدس، استماع پخش زنده بیانات مقام معظم رهبری ،دیدار با خانواده های شهدا وایثارگران ، پیاده روی وکوهپیمایی پایوران سپاه وناجا ورزمندگان ،مراسم کلنگ زنی مجموعه یادمان شهدای گمنام ،غبار روبی مزار شهدای گمنام، یادواره شهدای گمنام،دیدار با امام جمعه شهرستان وده ها برنامه فرهنگی وهنری ازجمله برپایی جشنواره شعر بسیج ورزشی از دیگر برنامه های اجرا شده دراین هفته خواهد بود.
فرمانده سپاه ناحیه هشترود عنوان کرد در اجرای برنامه ها به مراعات شیوه نامه های بهداشتی جدیت خاصی نشان خواهیم داشت وتمام برنامه ها با ماسک ورعایت فاصله گذاری اجتماعی وضد عفونی دستها انجام می گیرد.

 

انتهای پیام/ م.ا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.