تاریخ انتشار : یکشنبه 7 دی 1393 - 9:41
کد خبر : 7254

بخشدار نظر کهریزی هشترود:

نقش آفرینان در فتنه ۸۸ شیفته قدرت بودند

نقش آفرینان در فتنه ۸۸ شیفته قدرت بودند

بخشدار نظر کهریزی هشترود گفت: نقش آفرینان در فتنه ۸۸ سابقه ای طولانی در انقلاب اسلامی داشتند اما به تجربه تاریخ به دلایلی همچون، قدرت طلبی منحرف شدند و دست به این اقدام زدند.

ناصر نادری بخشدار نظر کهریزی در گفتگو با خبرنگار پیک هشترود گفت: فتنه ۸۸ یک اقدام برنامه ریزی شده از طرف دشمنان خارجی و منافقان داخلی بود که اهدافی چون بی اعتماد کردن مردم به نظام اسلامی و رو به روی هم قرار دادن مردم را دنبال می کرد تا پایه های مردمی نظام اسلامی را متزلزل کنند.

وی اظهار کرد: نقش آفرینان در فتنه ۸۸ سابقه ای طولانی در انقلاب اسلامی داشتند اما به تجربه تاریخ به دلایلی همچون، قدرت طلبی منحرف شدند و دست به این اقدام زدند.

بخشدار نظر کهریزی افزود: حماسه ۹ دی مردم ایران در سال ۸۸ روز بصیرت و میثاق با امامت و ولایت بود.

وی تاکید کرد: از آنجا که فتنه ۸۸ منشاء خارجی داشت و مسئله‌ای نبود که عمق و ریشه داشته باشد، خروج جانانه ملت ما در ۹ دی سیلابی بود که همه‌ی فتنه‌گران را در خود غرق و اثبات کرد که این ملت پیوسته بر سر آرمان‌های امام خمینی(ره) ایستاده است.

بخشدار نظر کهریزی تصریح کرد: ۹ دی روز بصیرت و روز نمایش شکوه انقلابی بودن یک ملت و اوج وفاداری مردم به ولایت و اوج ولایتمداری ملت ما بود که نشان داد جریان‌های تقلبی نمی‌توانند در مقابل خواست و اراده یک ملت مقاومت کنند.

پایان پیام/م.ا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ق یکشنبه , 7 دی 1393 - 10:51

لام. تروخدا فونت مطالب رو عوض کنید قبلن خیلی خوب بودا. الان اصلن نمیشه مطالب رو خوند. با تشکر.