تاریخ انتشار : شنبه 20 آبان 1396 - 11:58
کد خبر : 66749

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی هشترود:

اختتامیه جشنواره ساقه های طلایی آذرماه ٩۶ برگزار می شود

اختتامیه جشنواره ساقه های طلایی آذرماه ٩۶ برگزار می شود

خانم رقیه زارعی از برگزاری آیین اختتامیه جشنواره عکس ساقه های طلائی در طول آذرماه ٩۶ خبر داد.

خانم رقیه زارعی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی هشترود در گفتگو با خبرنگار پیک هشترود با اعلام این خبر اظهار داشت: این جشنواره با هدف اشاعه و ترویج فرهنگ تولید، اشتغال و خودکفایی از نگاه دوربین و گسترش فعالیت های فرهنگی، هنری در راستای حمایت از تولیدات کشاورزی استان و شهرستان با موضوع کاشت و برداشت گندم و دیگر محصولات کشاورزی برگزار می شود.

وی افزود: طی جلسه ای که با حضور نماینده فرماندار و رئیس اداره میراث فرهنگی وگردشگری برگزار شد تصمیم برآن شد تا پس از اتمام کارهای ثبت ملی آیین شکرگزاری برداشت گندم به نام شهرستان هشترود، اختتامیه جشنواره و برنامه ویژه ثبت ملی آیین شکرگزاری همزمان در طول آذرماه سال جاری برگزار  شود.

زارعی اضافه کرد: علت به تعویق افتادن مراسم اختتامیه جشنواره زمانبر بودن کارهای ثبت آیین شکرگزاری برداشت گندم بوده و در این جلسه مقرر شد اداره میراث فرهنگی تا آذرماه این پروسه را به اتمام برساند.

 

 

انتهای پیام/م.ا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.