تاریخ انتشار : چهارشنبه 3 آبان 1396 - 10:32
کد خبر : 66372

مدیر آموزش و پرورش هشترود:

شورای دانش آموزان به عنوان ارکان مدرسه است‌

شورای دانش آموزان به عنوان ارکان مدرسه است‌

مدیر آموزش و پرورش هشترود در انتخابات شوراهای دانش آموزی که به عنوان پایلوت در دبیرستان نمونه دولتی شهید باهنر هشترود برگزار شد، انتخابات شوراهای دانش آموزی را نوعی تمرین دموکراسی عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار پیک هشترود، بهمن اقدمی مدیر آموزش و پرورش هشترود بابیان اینکه توسعه قدرت تصمیم سازی و بهبود نظام تصمیم گیری از طریق مشارکت دانش آموزان امکان پذیر است افزود: شوراهای دانش آموزی یکی از ارکان مدرسه است که نقش پرررنگ و تاثیر گذاری در مدرسه دارد.

وی افزود: بسط حوزه تصمیم گیری دانش آموزان و دخیل کردن آن ها در امر اداره مدرسه نهایتا به ایجاد مدرسه ای مطلوب تر خواهد انجامید.

اقدمی این انتخابات را  تمرین نقش آفرینی دانش آموزان عنوان و بیان کرد: نتیجه آن ایجاد روحیه خوباوری، جامعه پذیری، مسئولیت پذیری و مشارکت پذیری در دانش آموزان است.

مدیر آموزش و پرورش هشترود ارج نهادن به شخصیت و کرامت دانش آموزان و تقویت خود باوری و اعتماد به نفس در آنان را از دیگر اهداف این انتخابات برشمرد و اظهارداشت: منتخبان شورای دانش آموزی در مدارس و آموزشگاه ها نقش همراهی با مدیر مدرسه را ایفا و در مسائل مختلف به مسئولان آموزشگاه ها کمک می کنند.

 

 

انتهای پیام/م.ا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.