تاریخ انتشار : سه‌شنبه 25 مهر 1396 - 22:09
کد خبر : 66259

فرمانده سپاه ناحیه هشترود:

سپاه همچون دژی مستحکم نظام را از هر نوع نفوذ و تهدیدی محافظت می‌کند/ یاوه‌گویی‌های اخیر ترامپ نشان از شکست در مقابل ایران است

سپاه همچون دژی مستحکم نظام را از هر نوع نفوذ و تهدیدی محافظت می‌کند/ یاوه‌گویی‌های اخیر ترامپ نشان از شکست در مقابل ایران است

سرهنگ احمد تقی پور گفت: در صیانت از انقلاب اسلامی و ارزش‌های الهی همچون دژی محکم نظام مقدس جمهوری اسلامی را از هر نوع نفوذ و تهدیدی محافظت می‌کنند.



به گزارش خبرنگار پیک هشترود، احمد تقی‌پور ظهر امروز در جمع معلمان و فرماندهان مدرسه دخترانه نمونه دولتی اسوه اظهار کرد: سپاهیان در صیانت از انقلاب اسلامی و ارزش‌های الهی همچون دژی محکم نظام مقدس جمهوری اسلامی را از هر نوع نفوذ و تهدیدی محافظت می‌کنند.

وی گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به ندای «هل من ناصر ینصرنی» کشورهای مظلوم که در دست تکفیریان گرفتار شده بودند، لبیک گفت و چنان عمل کرد که باعث ناراحتی آمریکا و اسرائیل شد که در حقیقت سردمداران اصلی داعش و تکفیریان هستند.

فرمانده سپاه ناحیه هشترود افزود: بسیاری از دستاوردها و پیشرفت‌های کشور در بخش‌های مختلف، مرهون تلاش‌های خستگی‌ناپذیر فرماندهان  و نیروهای مخلص سپاه است.

تقی‌پور گفت: یاوه‌گویی‌های اخیر ترامپ نشان از تزلزل و شکست این کشور در مقابل قدرت جمهوری اسلامی ایران دارد.

وی تاکید کرد: ترامپ چاره‌ای ندارد جز اینکه سپاه پاسداران را جزو گروه‌های تروریستی قرار دهد چون دیگر شکست را به چشم دیده است و اینها همه نشانه راستی سپاه هست.

تقی‌پور افزود: همان طور که امام خمینی (ره)فرمودند، اگر دیدی آمریکا و سردمداران استکبار از دست تو ناراحت هستند پس بدان راه را درست رفته‌ای، ما خوشحالیم از ناراحتی آمریکا و همان طور که شهید بهشتی اذان داستند، آمریکا ناراحت باش و از این ناراحتی بمیر.

 

انتهای پیام/م.ا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.