امام جمعه هشترود:
راهپیمایی روز قدس در راستای حمایت از حق است/ حمله موشکی به داعش نشانه اقتدار و توان دفاعی کشور است

حجت الاسلام علی رحیم گفت:حرکت تروریستی داعش در کشور طی هفته های گذشته بدون پاسخ نماند و حمله و پرتاب موشک های ایران به سمت آن ها اقتدار و عزت و توانایی جنگی ایران را به آن ها نشان داد.
به گزارش خبرنگار پیک هشترود، حجت الاسلام علی رحیمی امام جمعه هشترود در خطبه های نمازجمعه این شهرستان با اشاره به لزوم برگزاری پرشور راهپیمائی روز قدس گفت: حضور پرشکوه مردم در راهپیمایی روز قدس در راستای حمایت از حق در برابر باطل است.
وی اظهار داشت: زیرا بنا به فرمایش رهبر انقلاب اسلامی جنگ اسرائیل و فلسطین نمادی از مبارزه حق و باطل است که این حق و باطل از دوران های گذشته و در زمان پیامبران پیشین وجود داشته است.
رحیمی با اشاره به حمله کور داعش به چند نقطه از کشور افزود: حرکت تروریستی داعش در کشور طی هفته های گذشته بدون پاسخ نماند و حمله و پرتاب موشک های ایران به سمت آن ها اقتدار و عزت و توانایی جنگی ایران را به آن ها نشان داد.
امام جمعه هشترود تصریح کرد: نشانهگیری دقیق و نقطه زنی موشک ما در دیرالزور که مقابل دنیا نمایش داده شد بیانگر قدرت ما بود، این نقطه زنی خیلی مهمتر از نقطه زنی کاخ آلسعود در ریاض نیست، یعنی اگر این موشک از دل خلیج فارس به طرف ریاض سرازیر شود، کاخ آلسعود را نشانه گیری میکند.
وی اضافه کرد: اتهام زنی به ایران مبنی بر حمایت از تروریست یک نمونه از ظلم است و آن ها تنها مدعی حقوق بشر هستند و هیچ حمایتی از حقوق بشر ندارند.
پایان پیام/م.ا
برچسب ها :پیک هشترود ، رحیمی ، نمازجمعه هشترود
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0