تاریخ انتشار : پنجشنبه 1 تیر 1396 - 14:06
کد خبر : 62998

رئیس تبلیغات اسلامی هشترود:

مبانی قوه قضاییه مرهون زحمات بی‌شائبه شهید بهشتی است/ در صورت نبود عدالت اجتماعی، پرونده های دادگستری نیز افزایش خواهد یافت

مبانی قوه قضاییه مرهون زحمات بی‌شائبه شهید بهشتی است/ در صورت نبود عدالت اجتماعی، پرونده های دادگستری نیز افزایش خواهد یافت

حجت الاسلام یعقوب اباذری گفت: مبانی قوه قضاییه مرهون زحمات بی‌شائبه شهید بهشتی است و راهش نیز باید با قوت و قدرت ادامه یابد.

به گزارش خبرنگار پیک هشترود، حجت الاسلام یعقوب اباذری رئیس تبلیغات اسلامی هشترود ظهر امروزدر مراسم یاد بود شهدای ۷ تیر و شهید بهشتی در مسجد جامع هشترود، گفت: شهید بهشتی شخصیتی تمام عیار و عدالت گستردر جامعه بود.

 
وی افزود: دشمنان اسلام و قرآن در راستای تحقق طرح های شیطانی خود یاران انقلاب و اسلام را به خاطر ایجاد ترس و وحشت اهداف خود ترور کردند.

 
اباذری با بیان اینکه  شهید بهشتی زحمات بسیار زیادی برای انقلاب اسلامی متحمل شد افزود: از مهم‌ترین این خدمات نقش ایشان در تدوین قانون اساسی است که غیرقابل انکار است.

 
اباذری تصریح کرد: شهادت شهید بهشتی و یارانش جریان انقلاب را خالص و راه آرمان های امام راحل(ره) و شهیدان انقلاب را هموار کرد.

 
وی تاکید کرد: در صورت نبود عدالت اجتماعی مشکلات جامعه بروز می کند و پرونده های ورودی به دادگستری زیاد می شود.

 
وی ادامه داد: جامعه آرمانی جامعه ای است که تمام شئونات اسلامی را حفظ کند .

 
وی گفت : سپاه با حمله موشکی خود به مقر داعش احساس آرامش را به مردم بازگرداند.

 
اباذری ادامه داد: حرکت مقتدرانه سپاه معادلات جهانی را به هم زد و نشان داد که راه مقابله با مستکبرین گفتمان و دیپلماسی نیست .

 
وی با دعوت ازحضور گسترده مردم در راهپیمایی روزقدس ازاین روز به عنوان روز مقابله با مستکبرین یاد کرد.

 
وی با گرامیداشت هفته قوه قضاییه با بیان اینکه دستگاه قضایی باید با محوریت عدالت محرومان جامعه را نشاط ببخشد، یادآور شد: مبانی قوه قضاییه مرهون زحمات بی‌شائبه شهید بهشتی است و راهش نیز باید با قوت و قدرت ادامه یابد.

 

 

پایان پیام/م.ا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.