تاریخ انتشار : چهارشنبه 6 اردیبهشت 1396 - 12:08
کد خبر : 60630

توزیع ۹۰۶۰ اصله نهال یارانه دار دربین باغداران شهرستان چاراویماق

توزیع ۹۰۶۰ اصله نهال یارانه دار دربین باغداران شهرستان چاراویماق

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان چاراویماق از توزیع ۹۰۶۰ اصله نهال در بین باغداران شهرستان چاراویماق خبر داد.

به گزارش خبرنگار پیک هشترود، مهندس مجید احمدی مدیر جهادکشاورزی شهرستان چاراویماق در گفتگو با خبرنگاران ضمن اعلام این خبر افزود: در راستای افزایش سطح زیر کشت باغات در اراضی مستعد و اشتغالزایی و درآمدزایی برای کشاورزان شهرستان تعداد ۹۰۶۰ اصله نهال رایگان در بین باغداران این شهرستان درسال جاری توزیع شده است.

 

 

وی اظهار داشت: از این تعداد، ۲۴۲۵ اصله نهال درختان دانه دار و هسته دار (سیب، گردو، گلابی، گیلاس، به) و تعداد ۶۶۳۵ اصله نهال گل محمدی بوده است.

 

 

احمدی به اهمیت استفاده از نهال اصلاح شده و منطبق با شرایط منطقه و نقش آن در توسعه باغات شهرستان اشاره کرد و افزود: انتخاب نهال توزیعی در بین باغداران شهرستان متناسب با شرایط آب و هوایی شهرستان بوده است.

 

 

وی تاکید کرد: با در نظر گرفتن اینکه حوزه رودخانه آیدوغموش این شهرستان مستعد توسعه باغات می­باشد مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان در نظر دارد با انجام فعالیت­هایی همچون برگزاری کارگاه­های هرس، تغذیه باغات و توزیع نهال اصلاح شده جهت توسعه باغات در شهرستان گام های اساسی بردارد.

 

 

پایان پیام/م.ا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.