تاریخ انتشار : سه‌شنبه 24 اسفند 1395 - 10:26
کد خبر : 59587

نماینده هشترود و چاراویماق در مجلس در گفتگوی ویژه پایان سال:

تنها اقدام موثر دولت در هشترود گازرسانی به چند روستا بود/ بهترین وزرای کابینه در سال ۹۵ ظریف و قاضی‌زاده بودند/ تعطیلات عید را در حوزه‌ی انتخابیه‌ام سپری می‌کنم/ بهترین مصوبه‌ی مجلس طرح یکسان سازی حقوق بازنشستگان بود

تنها اقدام موثر دولت در هشترود گازرسانی به چند روستا بود/ بهترین وزرای کابینه در سال ۹۵ ظریف و قاضی‌زاده بودند/ تعطیلات عید را در حوزه‌ی انتخابیه‌ام سپری می‌کنم/ بهترین مصوبه‌ی مجلس طرح یکسان سازی حقوق بازنشستگان بود

سیدحمزه امینی گفت: تنها کار موثری که دولت در سال ۹۵ برای مردم هشترود کرد گازرسانی به چند روستا بود.

به گزارش پیک هشترود، سید حمزه امینی نماینده هشترود و چاراویماق در تشریح اقدامات مثبت دولت یازدهم، ابراز کرد: موفق ترین طرح دولت در حوزه ملی طرح تحول سلامت بود که تا حد زیادی دستگیر نیازمندان شد اما در حوزه‌ی انتخابیه بنده هیچ اقدام مناسب و موثری از طرف دولت انجام نشده است، تنها عمل دولت در حوزه انتخابیه‌ی هشترود گازرسانی به چند روستا بوده که این نیز کافی نیست.

 

 

وی ادامه داد: کابینه‌ی یازدهم در اکثر حوزه‌ها ضعف دارد، در بررسی که انجام داده‌ام متوجه شده‌ام به درخواست‌ها و نامه‌ها خیلی دیر جواب می‌دهند، در نتیجه اجرای طرح‌ها و پروژه‌های دولت بسیار زمان‌بر است.

 

 

نماینده مردم هشترود با بیان اینکه انتظاراتی که از دولت بود در بیشتر حوزه‌ها برآورد نشده است، اظهار داشت: البته این دولت در مهار تورم خوب عمل کرده اما قدرت خرید مردم بسیار پائین آمده، رکود اقتصادی تمام کشور را فرا گرفته و مشکل اشتغال بر مردم فشار می‌آورد.

 

 

وی خاطرنشان ساخت: با توجه به حضور بنده در کمیسیون اجتماعی، جمع‌بندی اینجانب این است که مشکلات در این حوزه روز به روز بیشتر شده و نارضایتی اجتماعی رو به افزایش است، به طور مثال عملکرد صندوق امید بسیار بسیار ضعیف بوده و مورد انتقاد همه نمایندگان نیز هست.

 

 

این نماینده مجلس دهم با اعلام اینکه دولت به جای رفع بیکاری با سیاست‌های غلط خود هر روز به تعداد بیکاران افزوده است، تصریح کرد: علیرضا آخوندزاده مدیر صندوق کارآفرینی امید استان آذربایجان شرقی بدترین عملکرد را داشته و مشکلات زیادی را درحوزه‌ی اشتغال به وجود آورده است.

 

 

وی در پاسخ به این سوال که بهترین و ضعیف‌ترین وزیر سال ۹۵ چه کسی بود، بیان داشت: بهترین وزیر دولت آقایان ظریف و قاضی زاده هاشمی بودند، در بقیه‌ی حوزه‌ها وزراء تلاش‌هایی انجام داده‌اند ولی موثر نبوده است.

 

 

نماینده مردم هشترود در ارزیابی عملکرد مدیران اجرایی استان آذربایجان‌شرقی در سال جاری، اذعان کرد: استاندار عملکرد خوبی داشته اما متأسفانه برخی مدیران نتوانسته‌اند خود را هماهنگ کنند به همین جهت عملکرد مورد قبولی از خود نشان نداده‌اند.

 

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود اهم مصوبه‌های مجلس را برشمرد و یادآور شد: بهترین مصوبه‌ی مجلس طرح یکسان سازی حقوق بازنشستگان بود و مصوبه‌ی ضعیفی در خانه ملت نداشتیم؛ مجلس دهم تاکنون رویکردی انقلابی داشته و قوی ظاهر شده است.

 

 

امینی در پاسخ به این سوال که برای سال آینده چه برنامه‌هایی دارد، عنوان کرد: برای سال ۹۶ در حوزه کاری در نظر دارم تا طرح‌های باقیمانده را با قوت هرچه تمام‌تر پیگیر شوم، هشترود مشکلات بسیاری دارد و بنده به عنوان نماینده مردم باید تلاش کنم تا معضلات را به حداقل برسانم، آسفالت شهر، ساماندهی ورودی هشترود، حل مشکل آب شرب مردم منطقه از طرح‌های مهم بنده بوده و هست، در حوزه شخصی نیز تلاش خواهم کرد تا رفتار و کردارم در شأن یک فرد مومن و انقلابی باشد.

 

 

وی افزود: در تعطیلات عید مسافرت نمی‌روم و سعی خواهم کرد تا با مردم منطقه باشم و با مشکلات آن‌ها بیشتر آشنا شوم.

 

 

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در مقام بیان شیرین‌ترین و بدترین خاطره‌اش در سال ۹۵، ابراز داشت: شیرین‌ترین خاطره‌ی بنده دیدار با مقام معظم رهبری در شروع به کار مجلس دهم بود و خوشبختانه خاطره تلخی در سال ۹۵ نداشتم.

 

 

وی در پاسخ به این سوال که به نظرتان شعار سال ۹۶ چه خواهد بود، اعلام کرد: با توجه به برگزاری دو انتخابات بسیار مهم در سال ۹۶ انتظار می‌رود تا شعار سال از سوی رهبری مبتنی بر حفظ انسجام ملی باشد.

 

 

این نماینده مجلس دهم در مواجهه با سوال آیا در سال آینده به روحانی رأی می‌دهید، گفت: فعلا در این مورد تصمیم گیری نکرده‌ام، باید رقبا مشخص شوند زیرا کشور را به دست هر کس نمی‌توان سپرد.

 

 

منبع: آناج

 

 

پایان پیام/م.ا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.