تاریخ انتشار : سه‌شنبه 17 اسفند 1395 - 21:55
کد خبر : 59295

طلا ارزان شد، سکه گران +جدول

طلا ارزان شد، سکه گران +جدول

در پی افت قیمت طلا در بازارهای جهانی و کاهش قیمت دلار در بازار آزاد هر گرم طلای خام ۱۸ عیار با افت قیمت مواجه شده و گرمی ۱۱۳ هزار و ۶۴۳ تومان داد و ستد می‌شود.

به گزارش پیک هشترود به نقل از میزان، ارزش طلا در بازارهای جهانی نسبت به روز گذشته با افت قیمت به ۱۲۲۴ دلار و ۴۴ سنت رسیده است.

در کنار اونس جهانی ارزش دلار روند نزولی به خود گرفته و در حال حاضر با قیمت ۳۷۴۵ تومان داد و ستد می‌شود.
با توجه به ارزش این دو مولفه هر گرم طلای خام ۱۸ عیار ۱۱۳ هزار و ۶۴۳ تومان تعیین شده که بررسی‌ها نشان از آن دارد ارزش طلا نسبت به روز گذشته روند نزولی به خود گرفته است.
در کنار روند نزولی ارزش طلای خام ۱۸ عیار ارزش سکه تمام بهار آزادی روند نزولی و ارزش سکه تمام طرح امامی، نیم سکه، ربع سکه و سکه یک گرمی روند صعودی به خود گرفته است.
جدول/ طلا ارزان شد، سکه گران

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.