شهردار هشترود در گفتگو با خبرنگاران؛
اجرای عملیات روکش آسفالت خیابان امام (ره) اولویت اصلی شهرداری در سال آتی است/ تامین مبلغ ۳ میلیارد ریالی از محل وعده وزیر کشور با پیگیری های نماینده هشترود در مجلس

اسلام عبدیلر گفت: مبلغ سیصد میلیون تومان با پیگیری نماینده مردم هشترود در مجلس شورای اسلامی از سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور از محل وعده تامین هزینه روکش آسفالت خیابان اصلی شهر توسط وزیر محترم کشور، تخصیص یافته که با این اعتبار روکش آسفالت بخشی از خیابان اصلی شهر در اولین فرصت با بهبود شرایط جوی آغاز خواهد شد.
به گزارش خبرنگار پیک هشترود، اسلام عبدیلر شهردار هشترود در گفتگو با خبرنگاران گفت: فرسودگی آسفالت معابر شهر یکی از مشکلات اصلی شهر هشترود است و اصلاح آن از مطالبات جدی مردم از مدیریت شهری است.
وی اظهار داشت: در طی دوسال گذشته در حوزه ترمیم آسفالت معابر اقدامات خوبی انجام شد و علاوه بر آسفالت چندین کوچه و لکه گیری معابر، بیش از دو کیلو متر خیابان به صورت استاندارد زیر سازی و آسفالت شد ولی بدلیل گستردگی خرابیها آنچه باید انجام شود بمراتب بیش از کارهای انجام شده است.
عبدیلر افزود: به همین دلیل اولویت اول شهرداری برای سال آینده آسفالت خواهد بود که اگر بودجه های پیش بینی شده از محل کمکهای دولتی هم محقق شود اقدامات موثری در این حوزه انجام خواهد شد.
شهردار هشترود تصریح کرد: مبلغ سیصد میلیون تومان با پیگیری نماینده مردم هشترود در مجلس شورای اسلامی از سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور از محل وعده تامین هزینه روکش آسفالت خیابان اصلی شهر توسط وزیر محترم کشور، تخصیص یافته که با این اعتبار روکش آسفالت بخشی از خیابان اصلی شهر در اولین فرصت با بهبود شرایط جوی آغاز خواهد شد.
وی اظهار امیدواری کرد: با تحقق صد در صدی وعده و دستور وزیر محترم کشور مبنی بر تامین اعتبار و هزینه آسفالت خیابانهای اصلی شهر (که نزدیک به دو ونیم میلیارد تومان برآورد شده ) و با پیگیری نماینده محترم، بتوانیم با روکش کامل خیابانهای اصلی شهر بخش قابل توجهی از مشکل شهر را مرتفع نماییم.
شهردار هشترود تاکید کرد: البته پیشنهادات ما در مراحل تصویب بودجه از محلهای مربوط به کمکهای دولتی، برای آسفالت معابر بوده که در صورت تخصیص آن، شاهد پیشرفت قابل قبول اصلاح و ترمیم آسفالت معابر شهر خواهیم بود.
پایان پیام/م.ا
برچسب ها :آسفالت ، اسلام عبدیلر ، پیک هشترود ، خیابان امام هشترود ، روکش آسفالت ، شهردار هشترود ، شهرداری هشترود ، معابر عمومی هشترود
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0