منطقه «حی الشعار» حلب آزاد شد

ارتش سوریه و نیروهای مقاومت امروز موفق شد کنترل مناطق «قاضی عسکر، تربه لالا و حی الشعار» واقع در شهر حلب را به دست گیرند.
به گزارش پیک هشترود به نقل از فارس، رسانه های خبری امروز خبر دادند که عملیات ارتش سوریه در شهر حلب همچنان ادامه دارد.
منابع سوری همچنین تأکید کردند که درگیریهای شدیدی در حال حاضر در محور «المالیه» و مسجد جامع رسول اعظم (ص) میان ارتش سوریه و تروریستها در جریان است.
به گفته این منابع، نیروهای سوری و مقاومت همچنین موفق شدند که منطقه «حی الشعار» واقع در حلب را آزاد کنند.
گروه اطلاعرسانی «الاعلام الحربی» نیز گزارش داد که ارتش سوریه و نیروهای همپیمانش موفق شدند مناطق «قاضی عسکر و تربه لالا» واقع در شرق حلب را نیز آزاد کنند.
یک منبع میدانی به بین الملل فارس اعلام کرد که تروریستها از منطقه «باب النیرب» عقبنشینی کرده و به سوی منطقه «صالحین» گریختهاند.
به گفته این منبع، تروریستهای مستقر در شهرک«اللیرمون» در شمال غرب حلب قصد نفوذ به محله «جمعیه الزهراء» را داشتند و حمله خود را با خودروی انتحاری شروع کردند که نیروهای مقاومت موفق شدند خودرو را قبل از رسیدن به محله منهدم کنند.
وی همچنین تصریح کرد که در حال حاضر درگیریها بصورت خفیف در این منطقه درجریان است. عملیات در محور الشعار همچنان ادامه دارد و ارتش سوریه همچنان در غرب این محله با تروریستها درگیر است و مواضع خود را به صورت کامل تثبیت نکرده است.
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0