تاریخ انتشار : دوشنبه 15 آذر 1395 - 11:50
کد خبر : 53736

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی در گفتگو با پیک هشترود:

ورود سامانه بارشی از امروز و کاهش نسبی دما/ آخر هفته ای برفی خواهیم داشت

ورود سامانه بارشی از امروز و کاهش نسبی دما/ آخر هفته ای برفی خواهیم داشت

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان گفت: سامانه بارشی از امروز وارد منطقه شده که با افزایش ابر، کاهش نسبی دما و بارش برف همراه خواهد بود.

محمد اشجعی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پیک هشترود در مورد وضعیت هوا در روزهای پایانی هفته جاری گفت: سامانه جدید بارشی از بعدازظهر روز دوشنبه ( ۱۵ آذر) وارد منطقه خواهد شد که افزایش ابر، وزش باد، بارش پراکنده و خفیف برف و همچنین کاهش نسبی دما را در پی خواهد داشت.

 

وی اظهار داشت: این سامانه بعد از ظهر روز سه شنبه (۱۶ آذر) از منطقه خارج خواهد شد اما سامانه دیگری از بعد از ظهر روز پنج شنبه ( ۱۸ آذر) وارد منطقه خواهد شد که باز شاهد افزایش ابر و بارش برف خواهیم بود.

 

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان افزود: البته این سامانه ضعیف است و روز جمعه از منطقه خارج خواهد شد.
گفتنی است، آسمان هشترود نیمه ابری و دمای آن نیز ۲ درجه بالای صفر می باشد. بیشینه و کمینه دمای این شهرستان نیز ۹ درجه بالای صفر و ۳ درجه زیر صفر پیش بینی شده است.
پایان پیام/م.ا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.