تاریخ انتشار : دوشنبه 8 آذر 1395 - 13:57
کد خبر : 53179

رییس عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی هشترود:

دین اسلام به جهت ویژگی رحمه للعالمین نبی مکرم اسلام در تمام جهان منتشر خواهد شد

دین اسلام به جهت ویژگی رحمه للعالمین نبی مکرم اسلام در تمام جهان منتشر خواهد شد

رییس عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی هشترود گفت: دین اسلام به جهت ویژگی رحمه للعالمین نبی مکرم اسلام در تمام جهان منتشر خواهد شد و روزی جهان را در بر خواهد گرفت.

به گزارش خبرنگار پیک هشترود، حجت الاسلام علیرضا علی اکبری در جمع عزاداران رحلت پیامبر اکرم(ص) و امام حسن مجتبی (ع) در مسجد جامع هشترود با تسلیت این ایام گفت: پیامبر اکرم (ص) نماد خوبیها و محبت است، آنچه نبی مکرم اسلام (ص) به بشریت ارزانی کرد جزء اخلاق و محبت در میان انسانها نبود.

 

وی اظهار داشت: دین اسلام دین رحمت است و پیامبر رؤوف بالمؤمنین است یعنی به مؤمنان مهربان بود و «أَشِدّاءُ عَلَى الکُفّارِ» است و در مقابل دشمنان سرسخت و در مقابل مؤمن متواضع، رحیم و مهربان است، دین اسلام دینی است که نسبت به مؤمنان رؤوف و مهربان است.

 

رییس عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی هشترود با بیان اینکه خدای متعال هیچ موجودی فراتر و برتر از رسول گرامی اسلام(ص) خلق نفرموده است، افزود: آیه وجوب صلوات بر پیامبر(ص) که خدای متعال و فرشتگان او بر ایشان سلام و صلوات می فرستند، کرامت، شان و جایگاه بسیار والای ایشان را ثابت می کند.

اکبری تصریح کرد: اگر دین اسلام و مجاهدتهای پیامبر خاتم(ص) نبود امروز هیچ اثری از دین و حق در زمین نمانده بود و برای همه مجاهدتها خدای متعال تنها یک اجر و مزد از امت خواست و آن محبت به اهل بیت(ع) ایشان بود.

وی تاکید کرد: دین اسلام به جهت ویژگی رحمه للعالمین نبی مکرم اسلام در تمام جهان منتشر خواهد شد و روزی جهان را در بر خواهد گرفت.

پایان پیام/م.ا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.