ترمینال مال شهرداری است شما تعطیل کردید وارزش آن را به صفر رساندید ومسافرکش های تبریز را به جای اینکه ساماندهی کنید به خیابانها کشاندید حالا به دنبال قانون هستید عزیزم در دوره شورا بودن شما در میان مردم نبودید که به درد دل مردم گوش کنید سعی کنید در مدت باقی مانده بیشتر تلاش کنید
عضو شورای شهر هشترود در نشست خبری اعضا شورا با خبرنگاران:
آقای فرماندار؛ با تخریب شورا کارها درست نمی شود/ فرماندار مجوز تخفیف ۲۵ درصدی عوارض را صادر نمی کند/ مسیر هشترود به تبریز به اتوبوس نیاز دارد

محمد اکبری گفت: در جلسه شورای شهر ۲۵ درصد تخفیف عوارض سطح شهر و خودرو تصویب شد اما فرماندار جلوی این تخفیف را بدلیل عدم تحقق بودجه گرفته است والان این موضوع ۴ ماه است در استانداری خاک می خورد و مجوز نمی دهند.
به گزارش خبرنگار پیک هشترود، محمد اکبری در نشست خبری اعضا شورای شهر هشترود با خبرنگاران شهرستان با انتقاد از فرماندار هشترود نسبت به تخریب شورای شهر، گفت: با تخریب شورا کارها درست نمی شود و شورا و شهرداری با حداقل امکانات به مردم خدمات ارائه می دهند.
وی با انتقاد از فرماندار هشترود در زمینه اعمال نکردن تخفیف عوارض سطح شهر اظهار داشت: در جلسه شورای شهر ۲۵ درصد تخفیف عوارض سطح شهر و خودرو تصویب شد اما فرماندار جلوی این تخفیف را بدلیل عدم تحقق بودجه گرفته است والان این موضوع ۴ ماه است در استانداری خاک می خورد و مجوز نمی دهند.
عضو شورای شهر هشترود افزود: هشترود با این ۲۵ درصدها به جائی نمی رسد ولی این تخفیف ها تشویقی برای مشارکت بیشتر مردم است.
اکبری ادامه داد: متاسفانه تاکنون افزایش کرایه تاکسی های درون شهری نیز اعمال نشده است و می بایست این اعمال در عرض چند روز صورت می گرفت اما تاکنون جوابی از استانداری و فرمانداری صادر نشده است.
وی همچنین با انتقاد از نبود اتوبوس در مسیر هشترود به تبریز نیز تاکید کرد: بسیاری از بانوان شهرستان مخصوصا دانشجویان برای تردد مخصوصا در مواقع خاصی از روز با مشکل مواجه هستند و نیاز است در این مسیر اتوبوس قرار گیرد.
این عضو شورای شهر هشترود با انتقاد از دیگر اعضا شورا نسبت به موضع گیری در مورد انتقادات امام جمعه در مورد عملکرد شورا، تصریح کرد: بجای گرفتن حالت تدافعی باید با هماهنگی و آمادگی کامل به خدمت ایشان برسیم و نسبت به امور و مکشلات ایشان را توجیه کنیم.
وی با تقدیر از از اصحاب رسانه و خبرنگاران اضافه کرد: هدف همه در جهت پیشرفت منطقه یکسان است و این قابل ستایش است اما از این قشر زحمت کش نسبت به عدم انعکاس کارهای صورت گرفته گلایه دارم.
پایان پیام/م.ا
برچسب ها :پیک هشترود ، شورای شهر هشترود ، محمد اکبری ، هشترود
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1