تاریخ انتشار : چهارشنبه 12 آبان 1395 - 22:27
کد خبر : 51723

انگشتر منقش به «نحن الصامدون»؛ هدیه جوانان انقلابی به رهبر انقلاب

انگشتر منقش به «نحن الصامدون»؛ هدیه جوانان انقلابی به رهبر انقلاب

گردهمایی جوانان و دانشجویان انقلابی با عنوان انقلابیون جوان عصر امروز در حسینیه جماران برگزار شد و دانشجویان انقلابی یک انگشتر را به عنوان هدیه به مقام معظم رهبری تقدیم کردند و از نماینده ایشان در دانشگاه‌ها خواستند تا این هدیه را به دست معظم‌له برسانند.

به گزارش پیک هشترود به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی؛ گردهمایی انقلابیون جوان با حضور دانشجویان بسیجی و انقلابی سراسر کشور در حسینیه جماران روز گذشته  برگزار شد.

IMG_1526.JPG

سید سجاد ریحانی معاون سیاسی بسیج دانشجویی در ابتدای این مراسم ضمن خیر مقدم به دانشجویان گفت: امروز که برخی از جریانات خاص به دنبال تحریف اندیشه امام و محصورکردن فرمایشات ایشان و همچنین محصور کردن فرمایشات مقام معظم رهبری هستند جوانان انقلابی در حسینیه جماران در سالروز تسخیر لانه جاسوسی دور هم جمع شدند تا بیعتی مجدد با امام و  مقام معظم رهبری انجام دهند.

IMG_1533-(3).JPG

وی افزود: نسل جدید انقلاب با آشنایی با اندیشه و گفتمان امام انقلاب و رهبری حافظ انقلاب است و با کسی در این رابطه تعارفی ندارد و هر جا نیاز باشد با روحیه انقلابی حرکت خواهد کرد.

لازم به ذکر است دانشجویان انقلابی در این گردهمایی یک انگشتر را به حجت الاسلام محمدیان تقدیم کردند تا به رسم هدیه به مقام معظم رهبری اهدا شود.

IMG_1519.JPG

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.