تاریخ انتشار : سه‌شنبه 11 آبان 1395 - 23:27
کد خبر : 51630

هلال ماه صفر رؤیت شد/ اربعین عراق یک روز دیرتر است

هلال ماه صفر رؤیت شد/ اربعین عراق یک روز دیرتر است

بر اساس اعلام ستاد استهلال دفتر رهبر معظم انقلاب، امروز [سه‌شنبه ۱۱ آبان] اول ماه صفر است.

به گزارش پیک هشترود به نقل از فارس، بر اساس اعلام ستاد استهلال دفتر رهبر معظم انقلاب، ستادهاى استهلال و گروه‌هاى رصدى در سراسر کشور به همراه تجهیزات رصدى در غروب روز گذشته اقدام به استهلال کردند که بر اساس گزارش‌های رسیده از استان‌های اصفهان، سمنان، اردبیل و یزد، هلال در شامگاه دوشنبه ۱۰ آبان ماه ۱۳۹۵ با چشم مسلح رؤیت شده است. سایر مناطق کشور هوا غالباً ابری و غبارآلود بوده و هلال رؤیت نشده است.

بنابراین ماه محرم‌الحرام ۲۹ روزه بوده و غرّه ماه صفرالمظفر ۱۴۳۸روز سه‌شنبه۱۱ آبان ماه خواهد بود. به بیان دیگر امروز (سه‌شنبه ۱۱ آبان) اول ماه صفر است و اربعین حسینی(ع) ۳۰ آبان خواهد بود.

بر اساس فتوای حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رؤیت هلال با چشم مسلح هم قابل قبول است، اما برخی فقها از جمله آیت‌الله سیستانی قائل به رؤیت با چشم مسلح نیستند لذا فردا را اول صفر اعلام کرده‌اند، بنابراین اربعین حسینی در عراق یک روز دیرتر از ایران خواهد بود.

* مشخصات نجومى هلال

۱٫  زمان مقارنه ماه و خورشید: ساعت ۲۱ و ۹ دقیقه یکشنبه ۹ آبان ۱۳۹۵

۲٫ زمان غروب خورشید: ساعت ۱۷ و ۱۰ دقیقه

۳٫ زمان غروب ماه: ساعت ۱۷ و ۵۳ دقیقه

۴٫ ارتفاع ماه: ۷٫۲ درجه

۵٫ مدت مکث ماه بعد از غروب خورشید:  ۴۳ دقیقه

۶٫ سن ماه: ۲۰ ساعت و ۱ دقیقه

۷٫ فاصله زاویه‌اى ماه و خورشید: ۹٫۵ درجه

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.