در مراسم کلنگزنی ساختمان اداری شرکت گاز در شهر نظرکهریزی مطرح شد؛
فرماندار: گازرسانی به تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار/ نماینده هشترود در مجلس: لزوم گازرسانی به روستاهای صعب العبور اطراف سهند

مراسم کلنگزنی ساختمان اداری و رفاهی شرکت گاز در شهر نظرکهریزی هشترود با حضور مدیرعامل شرکت گاز آذربایجانشرقی، نماینده هشترود و چاراویماق در مجلس و جمعی دیگر از مسئولان محلی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار پیک هشترود، حسن مستفید صبح امروز در مراسم کلنگزنی ساختمان اداری و رفاهی شرکت گاز در شهر نظرکهریزی هشترود با حضور مدیرعامل شرکت گاز آذربایجانشرقی اظهار داشت: خدمات گازرسانی در طول سه سال اخیر به روستاهای هشترود نسبت به سال مشابه خود ۲۲ برابر شده است.
وی گفت: تا آخر سال ۹۶ بیش از ۹۵ درصد روستاها و تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار هشترود از نعمت گاز بهرهمند خواهند شد.
مستفید افزود: هم اکنون ۶۳ روستای بالای ۲۰ خانوار، ۲۸ روستا به پیمانکار و ۲۳ روستا آماده پیمانکار بوده و گازرسانی ادامه دارد.
گازرسانی به روستاهای صعب العبور اطراف سهند
نماینده مردم هشترود و چاراویماق در خانه ملت نیز خواستار گازرسانی به روستاهای صعبالعبور اطراف سهند را شد.
سید حمزه امینی گفت: ارائه خدمات بیشتر به روستائیان باعث مهاجرت معکوس به دیار خود خواهد شد از این رو ارائه خدمات رفاهی به روستاها باید در اولویت برنامه دولت باشد.
به گزارش پیک هشترود، ساختمان اداری و رفاهی گاز شهر نظرکهریزی هشترود در زمینی به مساحت یک هزار مترمربع و با زیر بنای ۵۰۰ مترمربع و در دو طبقه با هزینهای بالغ بر ۱۰ میلیارد و ۱۵۰ میلیون ریال در طول یکسال ساخته خواهد شد.
انتهای پیام/
برچسب ها :پیک هشترود ، سیدحمزه امینی ، شرکت گاز ، فرماندار هشترود ، کلنگ زنی ، نظرکهریزی ، نماینده مجلس
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0