تاریخ انتشار : جمعه 7 آبان 1395 - 14:58
کد خبر : 51384

امام جمعه هشترود:

امروز هزاران بسیجی پیرو شهید فهمیده هستند/ برخی از مسئولان کشور با ندای دشمنان برای حذف روحیه فداکاری و ایثار در بین دانش آموز همسو شده اند

امروز هزاران بسیجی پیرو شهید فهمیده هستند/ برخی از مسئولان کشور با ندای دشمنان برای حذف روحیه فداکاری و ایثار در بین دانش آموز همسو شده اند

امام جمعه هشترود گفت: متاسفانه برخی از مسئولان کشور به این امر توجیه نشده اند و با ندای دشمنان همسو شده و برخی از درس ها را از کتب درسی حذف کرده و یا نمود آنها را کم رنگ تر کرده اند.

به گزارش خبرنگار پیک هشترود، حجت الاسلام علی رحیمی در خطبه های نمازجمعه شهرستان هشترود با تبریک هفته بسیج دانش آموزی گفت: بسیج یک فرهنگ دینی و همگانی است و این فرهنگ دینی در میان همه بخش های جامعه هم مورد نیاز است و هم یک اهرمی برای آینده است. واین نیاز در عرصه های دانش آموزی از دیگر جاها بیشتر احساس می شود چون دانش آموزان پایه اصلی سازندگی آینده جامعه هستند.

 

وی در ادمه خطاب به مسئولان بسیجی اظهار داشت: بسیج دانش آموزی و مسئولینی که با دانش آموزان سروکار دارند باید دانش آموزان را پرورش دهند تا در مسیر حرکت خود واهداف زندگی نظام وارزشهای د ینی واسلامی را گم نکنند. دانش آموزان بسیجی باید در همه عرصه ها آماده مبارزه با بد خواهی ها باشد.

 

امام جمعه هشترود افزود: شهید فهمیده به رشد و کمال عقلی رسیده بود و بر اساس معرفت و درک عمیق خود دست به جانفشانی و فداکاری زد.

 

رحیمی تاکید کرد: دانش آموزان باید با الگو قراردادن چنین شخصیت هائی مسیر تعالی را در پیش بگیرند.

 

وی اظافه کرد: دشمنان اعتقاد دارند تا زمانیکه تفکراتی در ایران اسلامی است که در راه دفاع از اسلام و رهبری چنین جانفشانی هائی صورت می گیرد و تا زمانیکه در کتب درسی ایرانی ها درس هائی از ایثار و فداکاری و شهادت ارائه می شود نمی توان در آن نفوذ کرد.

 

امام جمعه هشترود تصریح کرد: متاسفانه برخی از مسئولان کشور به این امر توجیه نشده اند و با ندای دشمنان همسو شده و برخی از درس ها را از کتب درسی حذف کرده و یا نمود آنها را کم رنگ تر کرده اند.

 

علی رحیمی خاطرنشان کرد: مقام شهید و شهادت باید در جامعه تبیین شود چراکه امروز هزاران بسیجی پیرو شهید فهمیده هستند و تمام شدنی نیستند و در راهپیمائی روز ۱۳ آبان نیز حضور پرشوری خواهند داشت.

 

 

پایان پیام/م.ا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

علي خيري شنبه , 8 آبان 1395 - 18:46

آیه “کن فیکون” به شرح زیر است:
إِذَا قَضَى أَمْرًا فَإِنَّمَا یَقُولُ لَهُ کُن فَیَکُونُ (آل عمران/۴۷ و…)
إِنَّمَا قَوْلُنَا لِشَیْءٍ إِذَا أَرَدْنَاهُ أَن نَّقُولَ لَهُ کُن فَیَکُونُ (نحل/۴۰)
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ (یس/۸۲)
خَلَقَهُ مِن تُرَابٍ ثِمَّ قَالَ لَهُ کُن فَیَکُونُ (آل‏عمران، ۵۹)
وَیَوْمَ یَقُولُ کُن فَیَکُونُ (انعام، ۷۳)