تاریخ انتشار : شنبه 1 آبان 1395 - 18:35
کد خبر : 50992

نماینده مردم تبریز در مجلس؛

تغییر وزراء اقدامی انتخاباتی است / فساد مالی وزارت آموزش و پرورش باید توسط دستگاه های مسئول پیگیری شود

تغییر وزراء اقدامی انتخاباتی است / فساد مالی وزارت آموزش و پرورش باید توسط دستگاه های مسئول پیگیری شود

فرهنگی گفت: روحانی قصد دارد با تغییر وزیران جوی موثر در آستانه ی انتخابات ایجاد کند اما ما خواهان تغییر مثبت در سیستم فرهنگی، آموزشی و ورزشی کشور هستیم.

به گزارش پیک هشترود، محمدحسین فرهنگی در گفت و گو با خبرنگار گروه سیاسی آناج در خصوص استعفای وزرای کابینه دولت یازدهم خاطرنشان کرد: این استعفاها اقداماتی انتخاباتی است و به منظور تاثیر گذاری در فضای جامعه در آستانه ی انتخابات انجام می گیرد.

وی افزود: سعی دولت این است که از این طریق جو تاثیرگذار به وجود بیاورند اما ما به دنبال تاثیر مثبت در سیستم فرهنگی، آموزشی و ورزشی کشور هستیم.

نماینده مردم تبریز ، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به فساد مالی وزارت آموزش و پرورش، تاکید کرد: استعفای وزیر و تغییر ایجاد شده ربطی به این مساله ندارد و یک موضوع مستقلی است که باید طبق اساسنامه مورد پیگرد قانونی توسط دستگاه های مسئول قرار بگیرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.