تاریخ انتشار : یکشنبه 31 مرداد 1395 - 10:28
کد خبر : 46055

مدیر جهاد کشاورزی هشترود خبر داد؛

بهره برداری از ۷ طرح کشاورزی با اعتباری بیش از ۲۳ میلیارد ریال در هفته دولت

بهره برداری از ۷ طرح کشاورزی با اعتباری بیش از ۲۳ میلیارد ریال در هفته دولت

مدیر جهاد کشاورزی هشترود از بهره برداری از ۷ طرح در بخش کشاورزی با اعتباری بالغ بر ۲۳ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی پیک هشترود، اسماعیل کریمی اصل در گفت و گو با خبرنگاران، اعلام کرد: از این تعداد سه طرح در زیر بخش امور دام با اشتغال زایی مستقیم هشت نفر و غیرمستقیم ۱۳ نفر با صرف بیش از ۱۶ میلیارد و ۳۲۰ میلیون ریال به بهره برداری می رسد.
وی اظهارکرد: این طرح ها در روستاهای عزیز کندی، قلعه جوق و ذوالبین اجرا شده که از این میزان اعتبار، ۹ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارهای دولتی است.
مدیر جهاد کشاورزی هشترود یادآور شد: به منظور بهره برداری بهینه از منابع آب منطقه و در راستای تحقق اهداف و سیاست های دولت تدبیر و امید در بخش کشاورزی، چهار طرح نیز در بخش اداره فنی و زیربنایی با صرف بیش از شش میلیارد و ۸۹۱ میلیون ریال به بهره برداری می رسد.
کریمی اصل، ادامه داد: این طرح ها شامل سامانه های نوین آبیاری در سطح ۶۵٫۶ هکتار در ۱۲ روستا، احداث و بهسازی کانال آبیاری عمومی واقع در روستای چراغچی به طول ۳۵۰ متر، احداث و مسیرگشایی جاده های دسترسی به مزارع روستاهای دهستان های سلوک و قرانقو به طول ۱۷٫۳ کیلومتر و مرمت و لایروبی یک رشته قنات روستای قاضی کندی با اراضی پایاب ۱۵ هکتار است.
وی گفت: از کل اعتبارهای هزینه شده، سه میلیارد و ۳۱۳ میلیون ریال از محل کمک بلاعوض دولتی، ۲ میلیارد و ۳۵۴ میلیون ریال به عنوان آورده شخصی و یک میلیارد و ۳۲۳ میلیون ریال نیز از محل اعتبارهای دولتی پرداخت شده است.
شهرستان هشترود حدود ۸۵ هزار هکتار اراضی کشاورزی دارد که پنج هزار هکتار آن را باغات به خود اختصاص داده است.
در این شهرستان سالانه حدود ۲۳۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی و باغی تولید می شود که عمده محصول تولیدی آن گندم بوده و به علت تولید بیشترین میزان این محصول به انبار غله آذربایجان شرقی شهرت دارد.

 

پایان پیام/م.ا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

علي خيري یکشنبه , 31 مرداد 1395 - 16:28

وجود آقای مهندس مهدوی دراداره کشاورزی خیر وبرکت است