تاریخ انتشار : شنبه 2 مرداد 1395 - 9:28
کد خبر : 42771

مدیرجهاد کشاورزی چاراویماق:

بیش از ۹۵ درصد باغ ها و ۵۰ درصد زمین های کشاورزی چاراویماق زیر پوشش بیمه هستند

بیش از ۹۵ درصد باغ ها و ۵۰ درصد زمین های کشاورزی چاراویماق زیر پوشش بیمه هستند

مدیرجهاد کشاورزی چاراویماق گفت: در سال زراعی جاری بیش از ۵۰ درصد مزارع و ۹۵ درصد باغ های این شهرستان تحت پوشش بیمه کشاورزی قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار پیک هشترود، مجید احمدی در گفتگو با خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: کشاورزان این شهرستان در سال زراعی ۹۵ – ۹۴ بیش از ۲۷ هزار هکتار از اراضی زراعی و ۲۳۰ هکتار از اراضی باغی خود را زیر پوشش بیمه محصولات کشاورزی برده اند.

 

وی اظهار کرد: در این شهرستان سالانه ۵۲ هزار هکتار اراضی زراعی زیر کشت گندم و جو می رود و بقیه به صورت آیش نگه داشته می شود.

 

مدیر جهاد کشاورزی چاراویماق با بیان اینکه از ۶۰۰ هکتار اراضی باغی این شهرستان ۲۵۰ هکتار به صورت بارده بوده و بقیه نیز به صورت نهال است، یادآور شد: سالانه حدود ۱۰۰ هزار تن محصول زراعی به ویژه گندم و شش هزار تن محصول باغی در این شهرستان تولید می شود.

 

احمدی، با اشاره به قرار گرفتن در فصل گرما و احتمال وقوع آتش سوزی در مزارع، تشویق و ترویج بیمه در میان کشاورزان را ضروری دانست و ادامه داد: ترویج فرهنگ بیمه در میان اقشار مختلف کشاورزان موجب می شود تا در مواقع بحران بتوان بخشی از خسارت های احتمالی را جبران کرد.

 

پایان پیام/م.ا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.