تاریخ انتشار : چهارشنبه 28 آبان 1393 - 0:35
کد خبر : 4246

نماینده هشترود و چاراویماق در مجلس:

دولت در معرفی وزیر علوم دقت بیشتری داشته باشد/ ادامه سرپرستی نیازمند حکم حکومتی

دولت در معرفی وزیر علوم دقت بیشتری داشته باشد/ ادامه سرپرستی نیازمند حکم حکومتی

پیک هشترود: غلامحسین شیری گفت: بهتر است دولت با بررسی دقیق تر، گزینه مناسبی برای این وزارتخانه معرفی کند چراکه تعلل در آن به نفع کشور نیست.

غلامحسین شیری در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پیک هشترود در مورد جلسه رای اعتماد به گزینه دولت برای وزارت علوم و عدم رای مجلس به دانش آشتیانی گفت: مجلس مجموعه ای از نخبگان ملت هاست و عالم به همه قضایاست و هرشخصی که از شاخص های لازم برخوردار نباشد نمایندگان مردم به وی رای نخواهد داد.

نماینده هشترود و چاراویماق در مجلس افزود: دولت باید هماهنگی لازم با مجلس را داشته باشد تا بتواند نقطه نظر نمایندگان را نیز تامین کند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار کرد: مهلت سرپرستی وزارت علوم تا ۲۹ آبان است و برای ادامه سرپرستی آن، دولت به حکم حکومتی نیاز دارد.

وی تاکید است: بهتر است دولت با بررسی دقیق تر گزینه مناسبی برای این وزارتخانه معرفی کند چراکه تعلل در آن به نفع کشور نیست.

پایان پیام/م.ا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 2
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مهدی چهارشنبه , 28 آبان 1393 - 21:51

اقای شیری نیستی برادر !

رادین سه‌شنبه , 4 آذر 1393 - 20:02

آقا بی زحمت پیگیر قطعات فاز ۲ فرهنگیان باش لطفا