تاریخ انتشار : سه‌شنبه 27 آبان 1393 - 0:52
کد خبر : 4173

تاریخچه کتابخانه در هشترود و نظرکهریزی

تاریخچه کتابخانه در هشترود و نظرکهریزی

پیک هشترود: تاریخچه و سابقه قرائت خانه و کتابخانه در شهرستان هشترود در سال ۱۳۵۶ می باشد، که اولین ساختمان آن نیز بنام کتابخانه عمومی آذران نامگذاری شد.

به گزارش پیک هشترود، تاریخچه و سابقه قرائت خانه و کتابخانه در شهرستان هشترود در سال ۱۳۵۶ می باشد، که اولین ساختمان آن نیز بنام کتابخانه عمومی آذران نامگذاری شد اما در سال ۱۳۷۹ بنام کتابخانه ویژه خواهران تغییر نام یافت اما باز به نام فرزانگان تغییر کرد و دارای یک اتاق و یک سالن با ظرفیت ۱۰۰۰۰ جلد کتاب بود.

معرفی کتابخانه های هشترود:

کتابخانه عمومی هشترود که بعدها به نام آیت الله انتظاری تغییر نام یافت در سال ۱۳۷۵ تاسیس شده است. ساختمان آن ۸۵۰ متر مربع مساحت دارد که ۴۵۰ مترمربع آن زیربنای ساختمان است.

کتابخانه پروفسور هشترودی در سال ۱۳۸۵ تاسیس و در سال ۱۳۸۶ بطور رسمی افتتاح گردیده است. زمین آن ۲۷۰۰ متر مربع مساحت دارد که ۹۱۰ متر آن زیربنای ساختمان مشترک با اداره ارشاد اسلامی است.

کتابخانه عمومی نظرکهریزی که بعدها بنام بصیرت تغییر نام یافت در سال ۱۳۸۲ افتتاح شده است.

کتابخانه عمومی فرزانگان در سال ۱۳۷۹ با ۱۵۶ مترمربع مساحت و ۸۶ متر مربع زیربنا تاسیس گردید و ویژه خواهران است.

هر چهار کتابخانه دارای سالن های مطالعه مجزا برای خواهران و برادران، مخزن کتاب بخش مرجع، سی دی بخش نشریات، بخش کودک و نوجوان، نمازخانه و بخش تازه های کتاب، استان شناسی و سوادآموزی می باشند.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.