تاریخ انتشار : سه‌شنبه 22 تیر 1395 - 15:15
کد خبر : 41569

رئیس گروه نظارت فنی بر اماکن ورزشی استان آذربایجان شرقی در گفتگو با پیک هشترود:

آغاز عملیات تعویض سقف استخر هشترود/ تلاش مسئولان شهرستانی و استانی برای راه اندازی مجدد استخر در کمترین زمان

آغاز عملیات تعویض سقف استخر هشترود/ تلاش مسئولان شهرستانی و استانی برای راه اندازی مجدد استخر در کمترین زمان

رئیس گروه نظارت فنی بر اماکن ورزشی استان آذربایجان شرقی گفت: پیمانکار طرح با اخذ ضمانت تامین منابع مالی، قرار است از روز چهارشنبه(۲۲ تیر) سقف سالن استخر را بصورت کامل بردارد و اقدامات لازم را برای ایجاد سقف جدید را نیز انجام دهد.

سیدعطا شرفشاهی در گفتگو با خبرنگار پیک هشترود در مورد اقدامات و پیگیری های صورت گرفته برای رفع مشکل استخر هشترود گفت: روز گذشته در جلسه ای که با فرماندار شهرستان داشتیم تصمیمات خوبی گرفته شد که منجر به تسریع در امر راه اندازی مجدد استخرخواهد شد.

 

وی اظهار داشت: بر اساس مصوبات این جلسه، پیمانکار طرح با اخذ ضمانت تامین منابع مالی، قرار است از روز چهارشنبه(۲۲ تیر) سقف سالن استخر را بصورت کامل بردارد و اقدامات لازم را برای ایجاد سقف جدید را نیز انجام دهد.

 

رئیس گروه نظارت فنی بر اماکن ورزشی استان آذربایجان شرقی با تقدیر از تعامل نماینده و فرماندار شهرستان در این زمینه، افزود: قرار بر این است با پیگیری نماینده و فرماندار شهرستان مابقی هزینه های مورد نیاز برای تعمیر اساسی این مجموعه در کمیته برنامه ریزی شهرستان تصویب شده و به کمیته استانی ارسال شود.

 

شرفشاهی تاکید کرد: تلاش همه مسئولان بر این است تا مجموعه استخر هشترود در کمترین زمان و با ایمنی کامل در اختیار شهروندان قرار گیرد.

 

پایان پیام/م.ا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.