تاریخ انتشار : سه‌شنبه 15 تیر 1395 - 19:18
کد خبر : 41019

با ارسال نامه ای به مدیر کل ورزش و جوانان استان؛

فرماندار هشترود نسبت به مصاحبه مدیرکل ورزش و جوانان استان با پیک هشترود در مورد وضعیت استخر واکنش نشان داد +متن نامه

فرماندار هشترود نسبت به مصاحبه مدیرکل ورزش و جوانان استان با پیک هشترود در مورد وضعیت استخر واکنش نشان داد +متن نامه

فرماندار هشترودبا ارسال نامه ای به مدیر کل ورزش و جوانان استان، نسبت به مصاحبه وی با پیک هشترود در مورد وضعیت استخر این شهرستان واکنش نشان داد.

به گزارش خبرنگار پیک هشترود، متن نامه ارسالی حسن مستفید، فرماندار هشترود به مدیرکل ورزش و جوانان استان بدین شرح است:

 

بسمه تعالی
مدیر کل محترم اداره ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی
با سلام و احترام پیرو مصاحبه جنابعالی با پایگاه اطلاع رسانی پیک هشترود، به استحضار می رساند در صورتی فرماندار می تواند به تعهد خود در خصوص تامین اعتبار لازم جهت بازسازی و مرمت استخر شهر هشترود عمل نماید که کارشناسان محترم ورزش و جوانان در زمان مقرر با مراجعه به سازمان مدیریت برنامه ریزی استان و رایزنی های لازم پروژه مذکور را در لیست پروژه های عمرانی سال ۹۵ این شهرستان گنجانده تا در کمیته برنامه ریزی شهرستان طرح ، تصویب و سپس تخصیص لازم انجام گیرد .

 

متاسفانه در سال ۱۳۹۴ اداره کل ورزش و جوانان در زمان مقرر در این خصوص اقدام ننموده است و در سال اخیر اینجانب مکررا با تقریر نامه موضوع را به حضرتعالی متذکر شده ام .(هرچند علیرغم تخصیص از محل ردیف های متمرکز ملی در سال ۱۳۹۴ پیشرفت فیزیکی خاصی رویت نمی شود و تقریبا کارگاه نیمه تعطیل می باشد .)
در پایان خواهشمند است در ایامی که فضای شهر از غرق چند تن از جوانان بدلیل شنا در رودخانه متاثر می باشد از مصاحبه های رسانه ای غیر مسئولانه، فرافکنی و تشویش اذهان عمومی پرهیز نمائید. در ضمن یادآور می شود  کلیه مسئولیت های ناشی از  اجرای غلط و همچنین تاخیر در مرمت استخر متوجه آن اداره کل می باشد .
همچنین لازم به ذکر است هرگونه پیشنهاد سازمان مدیریت برنامه ریزی استان در خصوص استخر هشترود در اولین جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان به تصویب خواهد رسید .

حسن مستفید
فرماندار شهرستان هشترود

 

 

نامه

 

پایان پیام/م.ا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 2
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

شهروندورزشی چهارشنبه , 16 تیر 1395 - 18:31

جناب آقای فرماندار بجای هل دادن توپ تو زمین حریف به فکر حل معضل باشین گوشمون از این حرفا پره

محمد پنجشنبه , 17 تیر 1395 - 11:17

تمام مسولان استانی وشهرستان دراین ماجرا مقصرند وزیرنیروی زاپن برای۲۰دقیقه قطع برق۲۰بصورت تعظیم ازمردم عذرخواهی می کندمدیران مابعداز۱سال مشکل رابه همدیگر پاس می کنند خدا هم خیلی صبوراست اعتقاد به معاد هم صفردرجه