تاریخ انتشار : سه‌شنبه 4 خرداد 1395 - 11:45
کد خبر : 36702

امام جمعه هشترود در نشست با جمعی از فعالان سیاسی و اجتماعی:

دلسوزی مسئولان و مردم لازمه پیشرفت هشترود/ تشکیل انجمن ها با اهداف شخصی و سیاسی بی فایده است

دلسوزی مسئولان و مردم لازمه پیشرفت هشترود/ تشکیل انجمن ها با اهداف شخصی و سیاسی بی فایده است

امام جمعه هشترود گفت: اگر دلسوزی واقعی نسبت به منطقه نباشد تشکیل چندین گروه و انجمن هم نمی تواند عامل پیشرفت شود.

به گزارش خبرنگار پیک هشترود، حجت الاسلام علی رحیمی امام جمعه شهرستان هشترود در نشست هم اندیشی با جمعی از فعالان فرهنگی، اجتماعی و سیاسی شهرستان هشترود که شامگاه روز دوشنبه برگزار شد گفت: یک صفت است که اگر بتوانیم در خودمان و در جامعه مخصوصا هشترود تقویت کنیم می توان به آینده این منطقه امیدوار بود و آنهم دلسوزی با تمام وجود نسبت به منطقه است.

 

وی افزود: اگر دلسوزی واقعی نسبت به منطقه نباشد تشکیل چندین گروه و انجمن هم نمی تواند عامل پیشرفت شود.

 

رحیمی اظهار داشت: باید مسئولان و اهالی منطقه با تمام وجود محبت، صداقت و دلسوزی را سرازیر سازند تا خدا هم تفضلات خود را جاری سازد.

 

امام جمعه هشترود تصریح کرد: اگر پشت هر حرکت ما نوعی تسویه حساب ها و یا منفعت های شخصی و سیاسی باشد موفقیتی هم حاصل نمی شود.

 

وی تاکید کرد: اگر قلبهای ما نسبت به منطقه صاف  و قدم های ما از سر دلسوزی نباشد نباید به پیشرفت منطقه هم امید داشت.

 

پایان پیام/م.ا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 2
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

علی ضیایی چهارشنبه , 5 خرداد 1395 - 18:39

درست زده به خال

عبدالله پنجشنبه , 6 خرداد 1395 - 21:10

شناختیی که از ایشان دارم بسیار دقیق و تیزبین هستند