در روستای ارقنه هشترود/
بازی ۲ دانش آموز با شی مشکوک یک فوت و یک مصدوم برجای گذاشت

پیک هشترود: بی احتیاطی دو دانش آموز در روستای ارقنه شهرستان هشترود و بازی با شی مشکوک، یک فوت و یک مصدوم بر جای گذاشت.
سرهنگ هاشم شعفی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پیک هشترود گفت: دو دانش آموز حدودا ۹ ساله در روستای ارقنه شهرستان هشترود در اثر بازی با شی مشکوک و کوبیدن آن به سنگ و از آنجائی که این شی انفجاری بود متاسفانه یک نفر مصدوم و یک نفر فوت بر جای گذاشتند.
فرمانده نیروی انتظامی شهرستان هشترود افزود: این انفجار در محدوده ای خارج از این روستا حادث شده اما موضوع نوع ماده مشکوک منفجره در حال بررسی است.
وی از والدین خواست نسبت به بازی های کودکان خود با اشیاء مشکوک بی توجه نباشند و همواره آنها را کنترل کنند.
پایان پیام/م.ا
برچسب ها :اخبارحوادث ، اخبارهشترود ، پیک هشترود ، روستای ارقنه هشترود ، سایت خبری هشترود ، سرهنگ هاشم شعفی ، نیوری انتظامی هشترود ، هشترود
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0