تاریخ انتشار : جمعه 21 اسفند 1394 - 22:59
کد خبر : 33454

حدیث روز/ کیفر محروم کردن سائل و نیازمند

حدیث روز/ کیفر محروم کردن سائل و نیازمند

هر مومنی چیزی را که مومنی نیازمند آن است از او بازدارد ، با وجود آن که خودش یا دیگری قدرت بر آن دارد، روز قیامت خداوند او را در حالی زنده کند که رویش سیاه است.

پیک هشترود– امام صادق علیه السلام فرمود: هرکس بتواند مستقیم و یا با واسطه، نیاز مؤمنى را برآورد و از انجام آن خوددارى نماید خداوند عزّوجل او را در قیامت با چهره‌ای سیاه و چشمانى کبود و دستهاى بسته بر گردن بر پا نگه‌دارد و اعلام شود: این همان خائنى است که به خدا و پیغمبر خیانت کرده است. سپس فرمان می‌رسد که او را به‌سوى آتش جهنّم ببرند.

متن حدیث:
عَنْ اَبِى‌عَبْدِاللّهِ علیه السلام، قالَ: اَیُّما مُؤْمِنٍ مَنَعَ مُؤْمِنا شَیْئا یَحْتاجُ اِلَیْهِ وَهُوَ یَقْدِرُ عَلَیْهِ مِنْ عِنْدِهِ اَوْمِنْ عِنْدِ غَیْرِهِ اَقامَهُ اللّهُ عَزَّوَجَلَّ یَوْمَ الْقِیامَهِ مُسْوَدّا وَجْهُهُ مُزْرَقَهً عَیْناهُ مَغْلُولَهً یَداهُ اِلى عُنُقِهِ، فَیُقالُ هذَا الْخائِنُ الَّذى خانَ اللّهَ وَرَسُولَهُ ثُمَّ یُؤْمَرُ بِهِ اِلَى النّارِ.
“المحاسن،جلد۱، صفحه۱۰۰- کافی،جلد۲،صفحه ۳۶۷-عقاب الاعمال،۲۸۶”
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.