در 11 ماه ابتدای سالجاری
۴۹ نفر در حوادث کاری آذربایجانشرقی جان باختند

مدیرکل پزشکی قانونی آذربایجانشرقی گفت: در ۱۱ ماه ابتدای سالجاری ۴۹ نفر بر اثر حوادث کاری در استان جان خود را از دست دادند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته چهار درصد افزایش دارد.
به گزارش پیک هشترود به نقل از روابط عمومی پزشکی قانونی آذربایجانشرقی، بهرام صمدیراد با بیان اینکه در ۱۱ ماه ابتدای سالجاری ۴۹ نفر بر اثر حوادث کاری در استان جان خود را از دست دادند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته چهار درصد افزایش دارد، اظهار داشت: در ۱۱ ماه سال گذشته ۴۷ نفر بر اثر این حوادث کار جانشان را از دست داده بودند.
وی افزود: طی این مدت تعداد یک هزار و ۲۲۵ نفر نیز بر اثر حوادث کار در استان مصدوم شدند که از این تعداد ۲۵ نفر زن و یک هزار و ۲۰۰ نفر مرد بودند.
صمدیراد اضافه کرد: در مدت زمان مشابه سال گذشته تعداد مصدومان حوادث کاری در طی ۱۱ ماهه یک هزار و ۲۸۴ نفر بود که امسال این آمار در همین مدت کاهش پنج درصدی را نشان میدهد.
وی گفت: تعداد کل فوتشدگان حوادث کاری در سال ۹۳ برابر با ۴۹ نفر بود که همه آنان مرد بودند.
صمدیراد افزود: کل مصدومان حوادث کار در سال ۹۳ برابر با یک هزار و ۳۸۷ نفر بود که از این تعداد ۳۰ نفر زن و یک هزار و ۳۵۷ نفر مرد بودند.
وی گفت: تلفات حوادث کاری در بهمن ماه امسال دو نفر و تعداد مصدومان ۷۸ نفر بوده است.
برچسب ها :پیک هشترود ، حوادث کار
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0