تاریخ انتشار : پنجشنبه 20 اسفند 1394 - 14:19
کد خبر : 33346

فرمانده نیروی انتظامی هشترود در گفتگو با پیک هشترود:

کشف ۵۵۶۲ عدد مواد محترقه غیرمجاز و دستگیری ۴ نفر/ پلیس با متخلفان چهارشنبه سوری برخورد قاطع خواهد داشت

کشف ۵۵۶۲ عدد مواد محترقه غیرمجاز و دستگیری ۴ نفر/ پلیس با متخلفان چهارشنبه سوری برخورد قاطع خواهد داشت

فرمانده نیروی انتظامی هشترود گفت: همچنین برای پیشگیری از هرگونه خطرات احتمالی در چهارشنبه آخر سال با بازرسی های صورت گرفته تعداد ۵۵۶۲ عدد مواد محترقه غیرمجاز از ۳ واحد صنفی کشف شد و در این زمینه ۴ نفر نیز دستگیر شدند.

سرهنگ محمدتقی سلطانی فرمانده انتظامی شهرستان هشترود در گفتگو با خبرنگار پیک هشترود در مورد تهمهیدات پلیس برای چهارشنبه آخر سال گفت: پلیس مصمم به برخورد قاطع با فروشندگان مواد محترقه غیرمجاز و افرادی است که آسایش مردم را سلب می کنند، می باشد.

 

وی اظهار کرد: در روز چهارشنبه پایان سال افرادی که باعث سلب آرامش مردم شوند با همکاری دستگاه‌ قضایی تا پایان روزهای نوروز در بازداشت به سر می‌برند همچنین خودروهای مزاحم تا پایان تعطیلات نوروز به پارکینگ‌ها منتقل می‌شوند.

 

سلطانی افزود: به مردم توصیه می‌کنیم در این مدت بیشترین همکاری را با پلیس داشته باشند همچنین در چهارشنبه آخر سال فرزندان خود را کنترل کنند تا کمترین حوادث رخ دهد. و در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک با پلیس ۱۱۰ جهت اقدام بموقع و سریع تماس گیرند.

 

فرمانده انتظامی هشترود تاکید کرد: خوشبختانه مردم هشترود با فرهنگ هستند و خوشبختانه در سالهای گذشته هم بی قانونی در این زمینه مشاهده نشده و مشکل خاصی در این زمینه بوجود نیامده است. این شهرستان جزو امن ترین شهرهای کشور است و این به فرهنگ بالای مردم آن برمی گردد.

 

سلطانی

 

وی تصریح کرد: همچنین برای پیشگیری از هرگونه خطرات احتمالی در چهارشنبه آخر سال با بازرسی های صورت گرفته تعداد ۵۵۶۲ عدد مواد محترقه غیرمجاز از ۳ واحد صنفی کشف شد و در این زمینه ۴ نفر نیز دستگیر شدند.

 

سرهنگ سلطانی همچنین یادآور شد: سامانه ۱۹۷ نیروی انتظامی آماده دریافت نظرات، پیشنهادات، انتقادات، شکایات و تقدیر مردم در خصوص عملکرد پلیس می باشد.

 

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: خانواده ها در مورد مواد محترقه غیرمجاز آگاهی کامل پیدا کنند تا شادی های آخر سال خود را با یک حادثه دلخراش به عزا تبدیل نکنند.

 

پایان پیام/م.ا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 2
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

گنجینه پنجشنبه , 20 اسفند 1394 - 14:46

جای دارد از نیروی انتظامی شهر تشکر ویژه کرد که همیشه حافظ امنیت مردم هستند نیروی انتظامی شهر هشترود هم در ایام انتخابات و هم در این ایام واقعا زحمت بسیاری برای آرامش مردم میکشند مورد آخر ای کاش نیروی انتظامی و شهرداری و مسئولین همانگونه که در ایام پیروزی انقلاب اسلامی اسباب آتیش بازی و شادی ملت را مهیا میکنند در چهارشنبه آخر سال هم این کار را انجام دهند تا مردم هشترود همراه خانواده های خود ساعاتی در امنیت کامل به تفریح سالم بپردازند همانگونه که در تبریز امسال قرار است این اتفاق بی افتد

املاک امین هشترود پنجشنبه , 20 اسفند 1394 - 22:38

ضمن تشکر از زحمات پرسنل نیروی انتظامی .خواهشمندیم با گرم شدن هوا جلوی موتور سواران متخلف را بگیرند تا در آینده شاهد حوادث تلخ نباشیم