تاریخ انتشار : دوشنبه 3 اسفند 1394 - 21:07
کد خبر : 32618

رئیس هیئت بازرسی ستاد انتخابات آذربایجان‌شرقی خبر داد

حضور ۲۸۸۹ بازرس در شعب اخذ رای آذربایجان‌شرقی

حضور ۲۸۸۹ بازرس در شعب اخذ رای آذربایجان‌شرقی

رئیس هیئت بازرسی ستاد انتخابات آذربایجان‌شرقی به حضور ۲ هزار و ۸۸۹ بازرس در تمام شعب اخذ رای استان اشاره کرد و گفت: به جز حضور یک بازرس در تمامی شعب، برای هر ۲۰ شعبه شهری یک سربازرس در نظر گرفته شده است.

به گزارش پیک هشترود، علی نواداد در بازدید از ستاد انتخابات استان مستقر در استانداری آذربایجان‌شرقی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار داشت: با تلاش همه دست اندرکاران و حضور پر شور مردم، هفتم اسفند به حماسه‌ای ماندگار در برگزاری انتخابات‌های مختلف استان تبدیل خواهد شد.

وی به حضور ۲ هزار و ۸۸۹ بازرس در تمام شعب اخذ رای استان اشاره کرد و افزود: به جز حضور یک بازرس در تمامی شعب، برای هر ۲۰ شعبه شهری یک سربازرس و برای هر ۱۰ شعبه مستقر در مناطق صعب‌العبور در نظر گرفته شده است.

رئیس هیئت بازرسی ستاد انتخابات استان آذربایجان‌شرقی تعیین و ارائه آموزش‌های لازم برای بازرس‌های ویژه که در مناطق مختلف وظیفه سرکشی به ستادها دارند را از دیگر اقدامات حوزه بازرسی معرفی کرد.

نواداد با اشاره به حجم بالای فعالیت‌های صورت گرفته و اقدامات پیش رو، تصریح کرد: برای اولین بار است که دو انتخابات مهم و سرنوشت ساز مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری در یک روز برگزار می‌شود و به این لحاظ نیازمند دقت بالا و فعالیت بیش از پیش هستیم.

به گفته وی، همکاران هیئت بازرسی در تمام استان پس از دریافت آموزش‌های کامل، خود را برای برگزاری پرشور انتخابات آماده کرده‌اند و پیش‌بینی می‌‌کنیم در سطح استان شاهد برگزاری انتخابات بدون هیچ مشکلی باشیم.

نواداد از عموم مردم استان دعوت کرد با حضور پرشور در انتخابات هفتم اسفند، بار دیگر شاهد تجلی عزم ملی برای تعیین آینده کشور باشیم.

انتخابات هفتم اسفند در ۲ هزار و ۸۸۹ شعبه شهری و روستایی ثابت و سیار در سطح استان آذربایجان‌شرقی برگزار می‌شود.

 

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.