تاریخ انتشار : چهارشنبه 28 بهمن 1394 - 0:55
کد خبر : 32305

ترکیه از حمایت تروریست‌ها عاجز ماند

«تل‌رفعت» و ۶ منطقه دیگر ریف حلب آزاد شدند

«تل‌رفعت» و ۶ منطقه دیگر ریف حلب آزاد شدند

ریف حلب شمالی سوریه در ۲۴ ساعت گذشته، بر خلاف حمایت بی‌وقفه ترکیه از تروریست‌ها، شاهد آزادی مناطق مهمی بویژه تل‌رفعت و تسلط کردهای سوریه بر آن بود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پیک هشترود به نقل از راه دانا؛ تا اوایل شب گذشته شهر مهم «تل رفعت» در ریف حلب شمالی به کنترل نیروهای کرد سوریه در آمد و سرانجام تا اواخر دیشب، مواضع کردها در آن تثبیت و این شهر از دست تروریست‌های متحد ترکیه کاملا خارج شد.

به گفته منابع میدانی به گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، طی ۲۴ ساعت گذشته، علاوه بر تل‌رفعت، شش منطقه دیگر در ریف حلب آزاد شد که پنج منطقه در ریف شمالی و یک منطقه در ریف شرقی است.

طبق این گزارش، مناطق «احرص»، «عین دقنه»، «شیخ هلال»، «مسقان»، «صوامع جبرین» و «کفرنایا» در ریف شمالی و منطقه «طیبه» و «مزارع» آن در ریف شرقی حلب از کنترل تروریست‌های النصره (در ریف شمالی) و داعش (در ریف شرقی) خارج شد.

در درگیری‌های شب گذشته، «حکیم حدبه ابوعلی» فرمانده تیپ تروریستی «فتح» در تل رفعت کشته شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.