تاریخ انتشار : جمعه 23 بهمن 1394 - 18:08
کد خبر : 31978

امام جمعه هشترود در خطبه های نمازجمعه این شهرستان تاکید کرد؛

حیرت دشمنان از بصیرت و زمان شناسی ملت ایران/ نمایندگان مجلس مصلحت مردم را فدای مصلحت شخص نکند

حیرت دشمنان از بصیرت و زمان شناسی ملت ایران/ نمایندگان مجلس مصلحت مردم را فدای مصلحت شخص نکند

امام جمعه هشترود گفت: نماینده مجلس باید خود را وقف مردم کند، مصلحت مردم را فدای مصلحت شخص نکند و مصلحت منطقه را در اولویت قرار دهد و همچنین وام دار اشخاص خاص نباشد.

به گزارش سرویس سیاسی پایگاه اطلاع رسانی پیک هشترود، حجت الاسلام علی رحیمی امام جمعه هشترود در خطبه های نماز جمعه این هفته هشترود گفت: مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن حماسه بیاد ماندنی آفریدند و اقتدار نظام و انقلاب را به نمایش گذاشتند.

وی با اشاره به تلاش های مذبوحانه بدخواهان برای کمرنگ کردن حماسه حضور مردم در راهپیمایی گفت : مردم حماسه ای آفریدند که دشمنان را حیرت زده کرد و ملت بزرگ ایران هفتم اسفند ماه نیز بار دیگر بصیرت و زمان شناسی خویش را با انتخاب نمایندگان اصلح و ولایتمدار به جهانیان نشان می دهند.

رحیمی خاطرنشان کرد: مردم شریف ایران با حضور پرشور در پای صندوق‌های رای در هفتم اسفندماه سال جاری حماسه‌ای دیگر خلق خواهند کرد.

وی با اشاره به رعایت اخلاق در تبلیغات انتخابات و اهمیت رقابت سالم ادامه داد: طرفداران کاندیداها باید از توهین به سایر کاندیداها خودداری کنند و رقابت سالم داشته باشند و نماینده مجلس نیز باید مصلحت منطقه را در اولویت قرار دهد

امام جمعه هشترود گفت: مردم شهرستان هشترود در تمامی مراحل انقلاب و جنگ سهیم بوده و شهدا و جانبازانی را تقدیم نظام اسلامی ایران کرده‌اند و همیشه با پشتیبانی کردن از ولی فقیه، به آرمان‌های امام و شهدا پایبند بوده اند.

خطیب جمعه هشترود خاطرنشان کرد: تمامی زیر ساخت‌ها در شهرستان فراهم است و سرمایه گذاران می‌توانند در این شهرستان سرمایه خود را به کار گیرند.

وی گفت: خدماتی که نظام جمهوری اسلامی ایران در مناطق محروم انجام داده مثال زدنی است زیرا در رژیم گذشته اکثر مناطق ایران در محرومیت مطلق به سر می‌برده اند.

رحیمی اضافه کرد: کاندیداهایی که می‌خواهند خود را در انتخابات محک بزنند، باید با حضور خود در اجتماع برنامه‌های خود را به مردم ارایه دهند تا مردم با آگاهی کامل رای دهند.

وی اشاره کرد: نماینده مجلس باید خود را وقف مردم کند، مصلحت مردم را فدای مصلحت شخص نکند و مصلحت منطقه را در اولویت قرار دهد و همچنین وام دار اشخاص خاص نباشد.

پایان پیام/م.ا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

یک رای یکشنبه , 25 بهمن 1394 - 13:42

حاج آقا خیلی ارادت داریم خدمتتون.ان شا الله همیشه موفق وسلامت وپیروز باشید.