تاریخ انتشار : یکشنبه 20 دی 1394 - 17:44
کد خبر : 30187

اردیبهشت سال 95 در تبریز صورت می‌گیرد

حضور ۳۲ کشور در اجلاس وزرای گردشگری کشورهای اسلامی

حضور ۳۲ کشور در اجلاس وزرای گردشگری کشورهای اسلامی

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان‌شرقی از برگزاری اجلاس وزرای گردشگری کشورهای اسلامی با حضور ۳۲ کشور در اردیبهشت سال آینده در تبریز خبر داد.

به گزارش پیک هشترود به نقل از فارس، احمد حمزاده ظهر امروز نخستین نشست کمیته ویژه تبریز ۲۰۱۸ با حضور مدیران نهادهای دولتی و خصوصی مرتبط با حوزه گردشگری با هدف سیاست‌گذاری‌ها برای آماده‌سازی تبریز برای سال ۲۰۱۸ برگزار شد، در این مدت کوتاه از انتخاب شهر تبریز پیشنهادات متعددی از سوی بخش خصوصی برای برنامه‌ریزی و مشارکت در بخش گردشگری استان داشته‌ایم.

وی برندسازی برای گردشگری تبریز ۲۰۱۸ را ضرورت حوزه تبلیغات عنوان کرد و بر اهتمام جدی به این مقوله تاکید کرد.

حمزه‌زاده از برگزاری اجلاس وزرای گردشگری کشورهای اسلامی با حضور ۳۲ کشور در اردیبهشت سال آینده در تبریز خبر داد و گفت: رویدادها و نمایشگاه‌های ملی و بین‌المللی می‌تواند سهم بزرگی در معرفی تبریز و ظرفیت‌های آن داشته باشد.

وی اصل آموزش عمومی و دانش‌افزایی شهروندان و فعالان حوزه گردشگری را یادآور شد و افزود: بیشترین مشکلات و البته شکایات گردشگران، از کاستی‌های آموزش نشات می‌گیرد.

حمزه‌زاده از در حال احداث بودن ۶ هتل در تبریز خبر داد و افزود: در صورت ارائه تسهیلات بانکی و مشوق‌ها امیدواریم تا این هتل‌ها تا سال ۲۰۱۸ به بهره‌برداری برسند.

 وی افزود: به این ترتیب نزدیک به ۲ هزار تخت به ظرفیت اقامتی استان افزوده می‌شود.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.