تاریخ انتشار : پنجشنبه 17 دی 1394 - 20:20
کد خبر : 30050

صرفا محض اطلاع شورای ترافیک هشترود؛

طرح جلوگیری از تصادفاتی که کانون حوادث برای رانندگان شده است +عکس

طرح جلوگیری از تصادفاتی که کانون حوادث برای رانندگان شده است +عکس

طرح بلوار خیابان حضرت امام (ره) که با توجیه کاهش تصادفات در این مسیر اجرا شده بود بعد از گذشت چند ماه بلای جان رانندگان هشترودی شده است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی پیک هشترود، طرح بلوار خیابان امام حد فاصل پل گنجینه کتاب تا ورودی کوچه بسیج که از سوی شورای ترافیک شهرستان هشترود به تصویب رسید و از سوی شهرداری شهر عملیاتی شد از همان ابتدا انتقاداتی در چرائی تصویب و اجرا آن از سوی شهروندان به همراه داشت.

 

گذشته از اجرای ناقص این طرح که قرار بود تا بلوار سپاه ادامه یابد و اینکه بلوار موجود هم فضای سبز و روشنائی نیز در آن کار شود توجیه کاهش آمار تصادفات در این مسیر که عرض آن در حد استاندارد نیست هم قابل هضم نیست.

 

مسیری که قبلا در ماه یک یا ۲ تصادف در آن رخ می داد امروز به برکت وجود همین بلوار علاوه بر افزایش بار ترافیک در این مسیر مخصوصا در زمان تعطیلی مدارس و پارک ماشین در دو طرف آن، هر هفته یک تصادف در آن دیده می شود.

 

امشب نیز یک خودرو بدلیل عدم وجود علائم راهنمائی و روشنائی مناسب در نقطه ابتدائی این بلوار و ناپدید شده جدول ها در تاریکی و عدم دید راننده برخورد شدیدی با این جداول داشت که هم خسارتهائی به خودرو وارد شد و هم به جدول.

 

هرچند عدم رسیدگی مناسب به این بلوار آن را به گورستان امده ای تبدیل کرده و محلی برای جمع شدن زباله ها شده است. هرچند مصالح بکار رفته در آن نیز در حال فرسودگی و از بین رفتن است.

 

به امید تدبیر مناسب شورای ترافیک شهرستان برای رفع این معضل جدید شهر.

 

DSC_1056

 

DSC_1057

 

DSC_0238

 

پایان پیام/م.ا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 4 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 4
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

املاک امین هشترود پنجشنبه , 17 دی 1394 - 20:24

با تشکر از سرعت عمل پیک هشترود از بابت انتشار این حادثه

املاک امین هشترود پنجشنبه , 17 دی 1394 - 20:27

با تشکر از پیک هشترود از بابت سرعت عمل انشار این حادثه

سید پنجشنبه , 17 دی 1394 - 20:40

سلام ودرود بر شما دوش عزیز
عرض به خدمت شریف که هشترود ما هیچ وقت وقت اباد نمیشود بر تر هم خواهد شد

مهدی جمعه , 18 دی 1394 - 12:26

قدیم دن دییرلر چورکی وئر چورک چیه، بیری ده اوستونده!!
بعضی از مسئولین هر چی به دهنشون میرسه انجام میدن دیگ، آخرشم یکی از اینا