تاریخ انتشار : سه‌شنبه 8 دی 1394 - 15:10
کد خبر : 29355

با معرفی سیف به عنوان سرپرست

پای اداره اوقاف و امور خیریه به هشترود باز شد/ اولین سرپرست از آذرشهر آمد

پای اداره اوقاف و امور خیریه به هشترود باز شد/ اولین سرپرست از آذرشهر آمد

دفتر نمایندگی اوقاف و امورخیریه در هشترود راه اندازی شد.

به گزارش خبرنگار پیک هشترود، فرماندار هشترود در آیین معرفی سرپرست اداره اوقاف و امورخیریه هشترود اظهار کرد: در راستای احیای موقوفات شهرستان و توجه به امام زادگان ایجاد دفتر اداره اوقاف در این شهرستان ضرورت داشت و ما آمادگی داریم در جهت انجام امورات مربوط به اوقاف تمامی کمک های لازم را ارائه کنیم.

حسن مستفید از اختصاص دفتری مجهز به اوقاف در داخل فرمانداری خبر داد و گفت: شهرستان هشترود دارای موقفه های زیادی است و لازم است اداره اوقاف در خصوص بهره مندی مردم از این موقوفات و مدیریت آن‌ها گام های اساسی بردارد.

امام جمعه هشترود نیز ضمن قدردانی از مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان بابت ایجاد دفتر نمایندگی در این شهرستان، از این اداره کل خواست در راستای احیای موقوفات و رسیدگی به امور امام زادگان منطقه گام بردارد.

وی اظهار امیدواری کرد، با ایجاد دفتر اوقاف کارهای فرهنگی در این شهرستان با کیفیت و کمیتی بیشتری انجام شود.

حجت الاسلام علی مصائبی، مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان نیز این مراسم ضمن گرامیداشت ۹ دی، این روز را تجلی ولایت مداری مردم ایران دانست.

وی از همکاری فرمانداری هشترود در راستای ایجاد دفتر نمایندگی اوقاف قدردانی کرد و گفت: با توجه به اینکه مجوز این دفتر یک ساله است امیدواریم با همکاری مسئولان شهرستانی بتوان موقوفات این شهرستان را ساماندهی کرده و درامدهای انها را مدیریت کنیم، تا این دفتر به صورت دایمی در شهرستان مستقر باشد.

گفتنی است آقای سیف به عنوان اولین سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه در شهرستان هشترود معرفی شده است. وی اصالتی آذرشهری دارد.

پایان پیام/م.ا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 3 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 3
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

جوان هشترودی سه‌شنبه , 8 دی 1394 - 20:21

سلام عجیب نیست که یک غیر بومی مدیرومسوول این شهر باشد,ازبس غیربومیها مدیریت شهرستان رابرعهده گرفته اند که هیچ پیشرفتی در این شهرستان غریب نواز نداریم.افسوس

عبداله سخایی سه‌شنبه , 8 دی 1394 - 23:13

تازمانی مردم پیگیر انجام کار مسئولین نباشند هیچ پیشرفتی حاصل نخواهد شد وطبق نظر دانشمندی فردا همان خواهدشد که در اندیشه توست

جانباز فرهنگ پنجشنبه , 10 دی 1394 - 17:31

با یک گل بهار نمی شود.با اعتراض یکی دو نفر کار به جایی نمی رسد.به قول محمد علی جمالزاده از ماست که بر ماست.