مسئول ستاد برگزاری مراسم 9 دی شهرستان هشترود در گفتگو با پیک هشترود:
مسلمانان با وحدت بیشتر اجازه توطئه به دشمنان را نمی دهند/ برگزاری مراسم گرامیداشت حماسه ۹ دی با حضور سردار شاکری

مسئول ستاد برگزاری مراسم ۹ دی شهرستان هشترود گفت: دشمنان اسلام با بزرگ نشان دادن اختلافات می خواهند باعث اختلاف و تفرقه بین مسلمانان شوند، لذا ما باید با وحدت بیشتر خود، اجازه توطئه به دشمنان اسلام را ندهیم.
حجتالاسلام یعقوب اباذری در گفت و گو با خبرنگار پیک هشترود با تبریک هفته وحدت به تمامی مسلمانان گفت: هفته وحدت نقطه عطفی در تاریخ اسلام و از الطاف الهی است که توسط امام خمینی(ره) بنیان گذار کبیر جمهوری اسلامی ایران ارائه شد.
وی افزود: در زمان کنونی که تروریست های تکفیری چهره مخدوشی از اسلام ارائه می دهند توجه به هفته وحدت و گرامیداشت این ایام از اهمیت بالایی برخوردار است.
مسئول ستاد برگزاری مراسم ۹ دی شهرستان هشترود اظهار داشت: در حالی که اسلام دین رحمت و پیامبر اسلام (ص) پیامبر رحمت است متاسفانه با توطئه صهیونیست و استکبار جهانی و ایادی آنها در کشورهای اسلامی، چهره خشنی از اسلام و پیامبر ارائه میشود.
وی تصریح کرد: در این ایام باید یاد امام وعلمائی که در راه حفظ وحدت بین مسلمین تلاش کرده اند گرامی داشته شود و در جهت نشان دادن سیره نبوی و احکام اسلام تلاش کرد.
اباذری تاکید کرد: ما مسلمین با تمام فرقه های اسلامی مشترکات زیادی داریم و می توان گفت اکثر مسائل دینی ما مشترک است، اما دشمنان اسلام با بزرگ نشان دادن اختلافات می خواهند باعث اختلاف و تفرقه بین مسلمانان شوند، لذا ما باید با وحدت بیشتر خود، اجازه توطئه به دشمنان اسلام را ندهیم.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی هشترود خاطرنشان کرد: برنامه محوری گرامیداشت حماسه مردمی ۹ دی در شهرستان هشترود روز چهارشنبه ساعت ۱۰ صبح در مسجد جامع و با سخنرانی سردار شاکری برگزار خواهد شد.
انتهای پیام /م.ا
برچسب ها :9 دی ، اخبار هشترود ، پیک هشترود ، حجت الاسلام اباذری ، حماسه 9دی ، هشترود
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0